Сьогодні 29 березня 2024 р.

Пердута: «Для «Восклы» сейчас поддержка – самое главное»

На учорашньому тренуванні «Ворскли» працювали також і журналісти прес-служби «Ворскли». Звісно, не у тому сенсі, що тренувалися на рівні з іншими, а виконували свої професійні обов’язки. Після заняття вдалося поспілкуватися з Ігорем Пердутою, який вже сьомий рік захищає кольори полтавського клубу. 

Про тренування 

«Навантаження було дуже великим, але було цікаво. Грали «зелена» проти «червоної» команди. «Зелені», на жаль, програли… Цікаве тренування, попрацювали, нам це піде на користь.»

Про найближчий матч з «Волинню» 

«Ми будемо грати на перемогу, хочемо порадувати наших вболівальників. Адже ми давно не вигравали у Полтаві. Хочу скористатися можливістю та покликати всіх на стадіон. Дякуємо тим вболівальникам, які зараз із нами у такий скрутний момент. Вони з нами, нас підтримують, а ми будемо робити усе можливе, щоб вийти з важкої ситуації. Для нас зараз підтримка – головне, а ми будемо грати для вболівальників, для всієї Полтави». 

Про підтримку вболівальників

«Це дуже добре, що зараз ультрас вірять в команду та тренера і підтримують нас. Вони і на виїзних іграх постійно з нами, і ми відчуваємо підтримку на стадіоні». 

Про діалог з ультрас

«Ми після ігор дякуємо хлопцям, а вони висловлюють підтримку, кажуть «хлопці, ми з вами, давайте тримайтеся». Після ігор, які нам часом відверто не вдаються, говорять, щоб ми старалися, адже так не можна грати. В принципі, у нас дуже теплі стосунки, ми постійно спілкуємося. Головне, що вони розуміють нас, а ми їх. Тому передаю ультрас привіт, чекаємо на стадіоні. Проти «Волині» зробимо все можливе, щоби порадувати вболівальників».   

Також на кілька питань відповів Тарас Саків. Цей 19-річний гравець вже пройшов чималий шлях тренувань з головною командою. А нещодавно дебютував в основному складі в товариському матчі з «Динамо», вийшовши на заміну.   

Про дебют 

«Емоції мене тоді, звісно, переповнювали. Давно чекав цього моменту, добре, що вдалося дебютувати хоча б у товариській грі. Думаю, що це не менш важливо для мене. Буду надалі працювати і докладу усіх зусиль, щоб тренерський штаб надав мені можливість дебютувати у Прем’єр-лізі.»

Про різницю тренувань у молодіжному та основному складах

«На тренуваннях з «основою» все потрібно робити дуже швидко. Працювати з м’ячем потрібно блискавично, адже тут у тебе не так багато часу на те, щоб прийняти рішення. Тобто вже до прийому м’яча потрібно знати, що зробити далі. Звісно, що й фізичні навантаження більші. Мене підтримають інші гравці і це добре, дуже надихає.»

Про вболівальників «Ворскли»

«Добре, що нас зараз підтримують. Команді важлива віра вболівальників, особливо у той момент, коли потрібно вигравати. Це приємно, що вболівальники з «Ворсклою» і щиро підтримують її. Тому дуже прошу фанатів, аби так було й надалі.» 

29 березня 2017 21:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46