Сьогодні 29 березня 2024 р.

Поворознюк: «Хто відповість за вкрадену перемогу «Інгульця»?

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк вважає, що у клуба вкрали перемогу. Саме так він прокоментував гру «Львів» – «Інгулець», яка завершилась з нічийним рахунком 1:1.

«Що тут коментувати? В нас вкрали перемогу! Упереджене суддівство у матчі було видно неозброєним оком. Це якесь суддівське свавілля! Не зарахували гол Мкомоли. Не дали червону за руку у карному майданчику. Не дали червону за фол останньої надії на Сітчінаві. Дали можливість «Львову» зберегти обличчя. Не зарахували чистий гол Коваленка. Нехай подивляться повтори.

Мені мої співробітники телефонують, що у перерві до арбітрів заходив спортивний директор ФК «Львів». Що він там робив? Він не має права туди заходити! Вже не вперше судді допомагають нашим суперникам. Мені телефонують колеги, вболівальники і розповідають, що в нас вкрали 3 очки. Вкладати гроші в футбол не хочеться після таких матчів.

Ми ніколи не працювали і не будемо працювати з суддями. Може саме тому до нашого клубу таке ставлення? Можливо, комусь не хочеться бачити наш клуб в УПЛ? Але ми будемо битися за кожен бал і обов'язково засмутимо усіх наших недоброзичливців», – відзначив Олександр Поворознюк.

6 грудня 2020 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46