Сьогодні 28 березня 2024 р.

Колос: дві перемоги в один день

Ковалівський «Колос» у двох заключних спарингах першого тренувального збору у Туреччині здобув переконливі перемоги над своїми суперниками.  

У кожній грі Руслан Костишин задіяв майже різні склади, давши футболістам зіграти по 90 хвилин, а деяким навіть і більше.

У першому матчі, суперником в якому була команда «Ансан Грінерс», що представляє другий дивізіон чемпіонату Південної Кореї, ковалівці без особливих зусиль розібрались з опонентом. Вже у першому таймі команда Руслана Костишина відвантажила у ворота суперника три м’ячі, два з яких забив Денис Антюх. Ближче до середини другого тайму Денис оформив хет-рик та закріпив перевагу для команди. Відповісти корейці зуміли лише наприкінці поєдинку, відквитавши два м’ячі за п’ять хвилин до фінального свистка. У підсумку – 4:2.

У другому поєдинку нашій команді протистояв представник другого дивізіону Австрії – ФК «Форвертс» з міста Штайр. З перших хвилин ковалівці взяли гру під свій контроль і так тривало протягом усього матчу, однак повести у рахунку підопічним Руслана Костишина вдалось лише перед самим закінченням першого тайму, коли точним ударом відзначився Олег Ільїн. Закріпити перевагу у другому таймі вдалось Денису Антюху, який з’явився замість Олександра Бондаренка. Денис отримав чудову розрізну передачу від Євгенія Морозка і точним ударом у дальній кут подвоїв рахунок. Загалом це п’ятий м’яч Дениса у чотирьох контрольних іграх за команду на зборах. У підсумку – 2:0. Друга перемога «Колосу».

У середу увечері ковалівці вирушать додому, де на них чекатиме кілька днів відпочинку. А вже у суботу увечері у команди заплановано виліт до Туреччини.

КОЛОС – АНСАН ГРИНЕРС – 4:2
Голи у переможців:
Антюх (18, 40, 59), Волков (43).
Колос: Волинець, Соловейчикс, Максименко, Парамонов, Ємець, Задоя, ГНП, Сорокін, Морозко, Волков (Бондаренко), Антюх (Оріховський).

КОЛОС – ФОРВЕРТС – 2:0 
Голи: 
Ільїн (45), Антюх (77).
Колос: Яшков, Зозуля, Гавриш, гравець на просмотрі, Чорноморець, Богданов, Оріховський, Смирний, Ільїн, Волков (Морозко), Бондаренко (Антюх).

 

28 січня 2020 22:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46