Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Кравченко: «Завдання «Дніпра» – зайняти сьоме місце»

Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко відповів на запитання журналістів на онлайн-пресконференції після поразки від «Ворскли» (0:2).

– Якщо казати коротко по матчу, то ми сьогодні програли, але провели далеко не гіршу свою гру, адже були моменти і повна наша ігрова перевага. «Ворскла» зуміла скористатися власними моментами на контратаках, а от ми свої моменти не реалізували. І з цим суперечливим пенальті дуже смішна ситуація виявляється.

Ми у роздягальні подивилися момент і кажемо, що було порушення правил з боку Чеснакова, а з гравцями «Ворскли» спілкуємося, і вони кажуть, що пенальті не було. Я подивився епізод не дуже уважно, але там все одно видно, що суперник наступив Булеці на ногу і суддя це побачив та призначив пенальті. Я навіть у грі цей звук чув, коли був фол. Так що цей момент нехай буде на совісті арбітра. Ми на це ніяк вплинути не можемо.

Ну, а сьогодні ми програли, і я вітаю «Ворсклу» з перемогою, проте осад залишився від результату, адже все ж таки ми показали непогану гру, але перевагу не використали.

Приємно повертатися в Полтаву?
– Так, чудово. Заїжджаю у Полтаву і відчуваю ностальгію. Три чудових роки я тут провів, можна сказати відбувся, як футболіст, і саме тут був дебют у вищій лізі. Полюбив місто, команду, мешканців, вболівальників, тому є тільки позитивні спогади. А зараз, коли приїжджаю маю, чудовий настрій. Все ж таки Полтава квітне, будується, стає постійно краще, тому радію і за Полтаву, і за «Ворсклу». Проте, результатом я сьогодні не задоволений, тому що гравець «Дніпра-1», але вітаю «Ворсклу» з перемогою.

Яке завдання ставить перед командою керівництво клубу на залишок сезону?
– Наше завдання – виходити на кожну гру і намагатися перемогти, що ми сьогодні і робили. Ми з першої до останньої хвилини хочемо домінувати на полі і грати на перемогу. Ну і стоїть завдання посісти сьоме місце, тут інакшого варіанту і бути не може. За це і будемо боротися, хоча ця поразка не входила у наші плани, але значить, що далі буде ще цікавіше. Можливо, ця поразка нас трохи підбадьорить, щоб ми дуже високо не літали, адже у нас було чотири перемоги поспіль. В принципі, гра обнадіює, так що, вважаю, що все у нас буде гаразд.

20 червня 2020 11:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57