Сьогодні 29 березня 2024 р.

Довбик: «Через матчі «Дніпро» буде поступово додавати»

Форвард СК «Дніпро-1» Артем Довбик відповів на запитання клубної пресслужби після спарингу проти «Олександрії» (0:0).

– Артеме, після трирічної перерви ти повернувся до Дніпра. Позаду вже два спаринги, як себе відчуваєш і наскільки вже вдалося наблизитися до філософії гри головного тренера команди?
– Відчуваю себе чудово. Провели два хороших матчі проти серйозних суперників. Так що готуємося, набираємо форму, і вважаю, що вже скоро будемо в оптимальних кондиціях готові до сезону.

– Сьогодні ти не відзначився голом, але у спарингах результативність, можливо, і відходить на інший план, а головне налаштувати на полі зв’язки з партнерами. Як тобі зараз це вдається?
– Все добре. Поступово вже налаштовуємо комбінаційний футбол, а з партнерами я відчуваю себе відмінно. Звичайно, що через матчі ми будемо поступово додавати, краще один одного розуміти і взаємодіяти на полі. Гадаю, що з часом все це буде краще і краще, так що дивимося тільки вперед.

– Керівництво «Дніпра-1» каже про європейські амбіції. Які амбіції у Артема Довбика?
– Нам поставили завдання на сезон потрапити у єврокубки, що ми і будемо намагатися зробити. А мої особисті амбіції – це допомагати команді, забивати голи, віддавати результативні передачі, загалом усе, що вимагається від гри форварда.

15 серпня 2020 22:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46