Сьогодні 29 березня 2024 р.

Бойчишин: «Удивил Карраскаль, сыгравший после травмы…»

Перший спаринг «Карпат» на польських зборах проти «Заґлємбе» завершився перемогою львів’ян із рахунком 3:2. Дубль Мякушка та гол Карраскаля, який повернувся на поле після ушкодження, потішили не тільки тренерський штаб, а й шанувальників «Карпат», які підтримували своїх кумирів на тутешньому стадіоні. Головний тренер «зелено-білих» Олег Бойчишин поділився враженнями після товариської гри та розповів про подальші плани львів’ян на польських зборах.

«Працюємо в Польщі вже кілька днів і повністю задоволені тутешніми умовами. Для підготовки є якісні поля, хороші умови для проживання та харчування. У побуті ми справді всім задоволені. Приємно, що провели спаринг із командою хорошого рівня. Нам зараз дещо бракує свіжості. Проте, розуміємо, що пройшовши цей етап, у сезоні вже буде набагато легше і ми зможемо тішити наших уболівальників. Що стосується власне гри, то створили досить непогані моменти, хоч і реалізували лише деякі з них. Перемагати завжди приємно.

Багато гравців, які були на полі доволі непогано себе зарекомендували. Зрештою, приємно здивував Карраскаль. За період, який він пропустив через ушкодження, Хорхе небагато втратив і це тішить. Футболіст креативний, досить цікавий і сьогодні він увійшов у гру голодним до футболу.

Подальші плани? Працюємо у дворазовому режимі. Хочемо провести наступний спаринг 10-го липня, але наразі суперник ще уточнюється. У день від’їзду зіграємо проти польського «Тихи». Повернувшись до Львова, команда отримає кілька днів відпочинку, після чого планомірно розпочнемо підготовку до офіційної гри з «Олександрією», – розповів наставник «Карпат».

9 липня 2018 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46