Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Премьер-лига о ситуации с датой и временем матча «Мариуполь» – «Динамо»

Сьогоднішнім рішенням Дирекція Української Прем’єр-Ліги затвердила дати й час початку матчів 4 туру Чемпіонату УПЛ. Були затверджені дати й час початку всіх ігор, окрім однієї: йдеться про зустріч «Маріуполя» та «Динамо».

У рішенні Дирекції УПЛ, окрім іншого, зазначено: «Дата проведення матчу 
»Маріуполь»«Динамо» буде визначена пізніше з урахуванням результатів виступу ФК «Маріуполь» у кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА та у відповідності до положень п. 11 ст. 9 Регламенту змагань УПЛ».

Нагадаємо, що базовим днем 4 туру Чемпіонату УПЛ було визначене 11 серпня. При цьому 14 серпня «Динамо» зіграє з чеською «Славією» в третьому кваліфікаційному етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Натомість «Маріуполь» — за умови проходження другого кваліфікаційного етапу Ліги Європи УЄФА (матч-відповідь із «Юргорденом» відбудеться 2 серпня) — 9 серпня зіграє поєдинок третього кваліфікаційного етапу цього ж турніру.

У пункті 11 статті 9 Регламенту змагань УПЛ зазначено: «Проміжок між двома офіційними матчами команди клубу (зокрема змагання УПЛ та клубні змагання УЄФА) повинен становити не менше двох календарних днів». Враховуючи цей пункт і пам’ятаючи про те, що «Маріуполь» може пройти в третій кваліфікаційний етап Ліги Європи УЄФА, провести матч 4 туру Чемпіонату УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо» у проміжку між 9 та 14 серпня неможливо.

Саме тому Дирекція УПЛ ухвалила рішення перенести затвердження дати й часу початку матчу 4 туру Чемпіонату УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо» на пізніший строк.

30 липня 2018 22:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57