Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Вакулко: «Днепру» по силам зацепиться за первую шестерку»

Півзахисник «Дніпра» Юрій Вакулко поспілкувався із журналістами на відкритому тренуванні команди перед гостьовою грою чемпіонату країни проти донецького «Олімпіка».

– Юрій, ти пропустив деякий час. Як зараз себе відчуваєш і наскільки готовий грати?
– Відчуваю себе відмінно, просто трохи похворів. У мене таке буває дуже рідко, але, як показала практика, якщо захворів, то це надовго. Зараз вже відчуваю себе добре і готовий допомогти команді.

– Після трьох поразок поспіль, наскільки зараз команда психологічно готова перервати цю серію невдач?
– На мій погляд, не дивлячись на поразки від «Динамо» і «Шахтаря», в самому колективі настрій був досить піднесений, адже ми показали хорошу гру проти грандів, і команда в себе повірила. Ну, а «Маріуполю» поступилися, але за рівної гри. Проте нічого страшного в цьому немає.

– Команда вже пройшла матчі проти грандів, і попереду зустрічі з клубами, що вирішують приблизно однакові завдання. Що можеш сказати про наступні поєдинки?
– У найближчі три-чотири тури, думаю, остаточно може з’ясуватися хто саме буде боротися за шосте місце з цієї групи команд, а хто відпаде до зони вильоту. Але я впевнений, що ми можемо зачепитися ще за шосту сходинку, а в цілому, у цій боротьбі у всіх команд шанси рівні.

– Наступний тиждень буде у команди дуже насичений, адже у середу ще і матч Кубка України. Вже тримаєте його в голові, або зараз готуєтесь виключно до найближчої гри з «Олімпіком»?
– Ні, кубкового суперника ще не розглядали, а сьогодні будемо вивчати «Олімпік». Хоча, звісно, знаємо, як грає донецька команда, і вже був матч проти них. Ну, а до кубкового двобою будемо вже готуватися безпосередньо перед тим матчем. Гадаю, що за такого щільного графіку у нас буде і певна ротація, але вважаю, що все буде добре.

24 жовтня 2019 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57