Сьогодні 29 березня 2024 р.

Чижевский: «Каждому легионеру необходимо время на адаптацию»

Головний тренер «Карпат» Олександр Чижевський поділився своїми враженнями після гри з «Агробізнесом» (2:0) та розповів як триває підготовка до нового сезону.

– Які враження після матчу проти «Агробізнеса»?
– Була цікава гра. Досить непогана команда. В них дуже швидкісні фланги. Цією грою завершили перший етап підготовки до нового сезону. Десь те, що ми напрацьовували зараз передається на гру. Перших два спаринги грали по одній схемі, інших два матчі грали іншою схемою. Намагаємось працювати та вдосконалюватись. В принципі, те що планували на цей період – ми все виконали.

– «Карпати» провели чотири спаринги, як оціните їх загалом?
– Наше перше завдання на цьому етапі було закласти функціональний стан команди. Для футболіста немає нічого краще, ніж грати матчі, тому що саме через них набирається фізичний стан гравця. Працювали над тактичними схемами, щоб кожен знав, що він має робити на футбольному полі. Нам вдалось поєднати – тактичну та фізичну підготовку.

– В команду прийшли нові гравці. Чи задоволені ви ними та як триває процес адаптації?
– В принципі адаптація триває нормально. Новачки вливаються в колектив. Кожному легіонеру потрібен час. Ми намагаємось їм допомогти за такий короткий проміжок часу, щоб в нас на полі був єдиний колектив, який би розумів один одного з пів слова.

– Чи варто ще очікувати підсилення?
– Ми працюємо над цим. Не можна зупинятись, тому що має бути здорова конкуренція в кожній ланці команди.

– Які позитивні моменти в процесі підготовки до нового сезону можете відзначити?
– Насамперед можна відзначити, те що виграли три матчі з чотирьох та ще один зіграли внічию. Коли команда перемагає то появляється впевненість в кожному футболісті. Даємо шанс проявити себе всім, в тому числі і молодим футболістам, щоб знати на кого розраховувати.

– Які подальші плани на міжсезоння?
– Зараз два дні команда відпочиває. З понеділка в нас далі буде тривати підготовчий період у Львові, де плануємо зіграти три-чотири матчі. Щодо суперників точної інформації ще немає. Будемо шукати спаринг-партнерів з української Прем’єр ліги, щоб проявити себе на їхньому фоні.

6 липня 2019 16:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46