Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Львів – Агробізнес 3:3. «Містяни» завершили збір гольовою перестрілкою

Професійний футбольний клуб «Львів» завершив перший тренувальний збір у підготовці до сезону-2019/2020 результативною нічиєю у товариському матчі з «Агробізнесом» з Волочиська.

«Львів» агресивно розпочав зустріч, провівши серію атак на ворота «Агробізнесу». У «синьо-золотих левів» виникали ситуації, коли Алваро та гравець на перегляд по разу перевіряли пильність воротаря, який у нескладних ситуаціях грав невпевнено у рамці і сам же створював проблеми для свого колективу. Як наслідок, м’яч невдовзі таки опинився у сітці воріт команди з Волочиська. Високий пресинг Мартана дозволив Шині відрити лік голам у поєдинку.

«Містяни» намагалися закріпити свій успіх, але на 20-й хвилині втратили через пошкодження Мартана і стабільність у центрі поля. Переформатування гри в опорній зоні позначилося на подальших подіях на футбольному полі. Непорозуміння між гравцями та втрата концентрації позаду призвели до того, що «Агробізнес» відігрався. Стрімка контратака гостей завершилася фолом у штрафному та призначенням пенальті, відбити який у Сарнавського не було жодного шансу – «сфера» влучила у самісіньку дев’ятку.

Минуло усього шість хвилин, як арбітр знову вказав на точку, вгледівши порушення з боку захисника «Львова» в єдиноборстві за м’яч. Цього разу Сарнавський виграв дуель у гравця, що виконував вирок. І все ж на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Агробізнесу», який реалізував одну з атак наприкінці тайму.

Перерва допомогла підопічним Богдана Блавацького, які вийшли заведеними на футбольне поле. 15 хвилин позиційного наступу «Львова» завершилося порушенням гравця «Агробізнесу» у власних володіннях проти Алваро. Нападник, якого переглядає львівський клуб, впевнено реалізував пенальті.

Отримавши моральне підсилення, «синьо-золоті леви» великими силами пішли в атаку у спробах вирвати перемогу. Моментів для взяття воріт було вдосталь: Шина втік від опікуна і був збитий на вході до штрафного – арбітр не дав 11-метровий, Араужо отримав пас від Пентелейчука, але не влучив у дальній нижній кут. На 78-й хвилині Хімчак подав на ближню стійку, де верхову боротьбу виграв Борзенко і переправив м’яч у ціль.

Проте, львів’янам не вдалося втримати переможний результат. У результаті замін у фінальний відрізок часу «містяни» втратили у стабільності в обороні, і за п’ять хвилин до фінального свистка «Агробізнес» уникнув поразки та забив такий необхідний для цього гол.

Товариський матч
ПФК «Львів» (Львів) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 3:3
Голи («Львів»):
Шина (13), гравець на перегляді (61, пен), Борзенко (78)
На 39-й хвилині «Агробізнес» не реалізував пенальті (воротар)
ПФК «Львів»: Сарнавський (Бандура, 46) – Борзенко (гравець на перегляді, 81), Адамюк (Вісенте, 70), Мартан (гравець на перегляді, 21), Приймак (Пентелейчук, 65), Пернамбуко (Араужо, 40), Алваро (Хімчак, 65), Шина (гравець на перегляді, 65), 3 гравці на перегляді


2 липня 2019 23:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57