Сьогодні 28 березня 2024 р.

Логінов: «Треба дивитися на свою гру, а не на дії арбітрів»

Захисник СК «Дніпро-1» Сергій Логінов відповів на запитання клубної пресслужби після гостьового матчу проти львівських «Карпат» (1:1):

– Сергій, наскільки підсумковий рахунок на табло відповідає тому, що відбувалося на полі, і наскільки сьогодні складною для команди вийшла гра?

– Зрозуміло, що перші хвилини матчу були досить нервові, але поступово ми освоїлися. Насправді, мені важко сказати, наскільки рахунок по грі справедливий, але ми сюди їхали за трьома очками, і у нас сьогодні було достатньо моментів, щоб досягти перемоги.

– Пропущений гол викликав чимало запитань до суддів, але, крім того, багато моментів біля воріт команди виникало після сумбурної гри у захисті. Це пов’язано із першим матчем?

– Не можу сказати, що це пов’язано з першим матчем. Зрозуміло, що у нас є нові футболісти і нам треба ще зігратися. Хоча, можливо, і далося взнаки хвилювання першої гри у році. А щодо спірних моментів з голами у наші ворота, то це ж далеко не перший такий випадок. Це вже сприймається так, як…мені навіть складно сказати. Треба дивитися на свою гру, а не на ці суддівські моменти. Більше того, до них просто не треба доводити.

– Але ж могли були бути і автоголи?
– Ну, як автоголи? (посміхається). М’яч у ворота не залетів, значить робили усе вірно.

23 лютого 2020 19:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07