Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Рух»: на «Колос» с новым тренером

«Жовто-чорні» на навчально-тренувальній базі у Винниках провели сесію. Заняттю на полі передувала теоретична підготовка.

Перша перемога у сезоні проти рівненського «Вереса» додала «рухівцям» неабиякого позитиву. Тож, хлопці працювали із натхненням. Після пробіжки гравці грали у квадрати, після чого під супровід підказок наставника Леоніда Кучука налагоджували ігрові взаємозв’язки.

Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «У всіх чудовий настрій. Перемога додала нам сил. Попри те, що їдемо на виїзд, ми упевнені в собі. Хочемо перемагати у кожній грі. Тому налаштовуємось лише на позитивний результат. «Колос» зіграв у єврокубках посеред тижня, відтак, вони будуть у тонусі. На мою думку, найкраще грати через два дні на третій. Не звертаємо уваги на такі фактори, як переліт суперника, втома чи моральний стан. Маємо налаштуватись на гру, продемонструвати все на полі, а там вже поєдинок покаже».

З’явилося у «жовто-чорній» сім’ї нове обличчя. До тренерського штабу Леоніда Кучука приєднався його син Олексій КУЧУК, який раніше працював разом із батьком у мінському «Динамо». Тепер допомагатиме Леоніду Кучуку в тренерському штабі «жовто-чорних».

Леонід КУЧУК, головний тренер ФК «Рух»: «Які функції будуть в Олексія Кучука? Як і у всіх тренерів: готувати команду до наступних поєдинків. Зокрема, й готувати гравців індивідуально та тактично на весь чемпіонат. Повноваження у тренерському штабі ми не розділяємо. Олексій Кучук відповідатиме за те, що запропонує головний тренер. Звісно, у нього нові емоції, нові відчуття. Таку академію мало хто бачив. Приблизно те саме відчував і я, коли повернувся в команду. Вдячний людям, які нас сюди запросили.

Готуємо команду до чергового непростого матчу. В чемпіонаті нема слабких суперників. Усі команди підходять дисципліновано та зосереджено. Тим більше, це старт чемпіонату. Ніхто не хоче губити очки. У кожній грі гравцям потрібно доводити собі, тренерам та супернику, на що ти здатен, враховувати всі нюанси та помилки з минулих зустрічей».

Через ушкодження не зумів дограти поєдинок з «Вересом» центральний оборонець «Руху» Роман Дідик. Зрештою, 18-річний захисник тренується в загальній групі та готовий допомогти своїй команді у недільному протистоянні.

Роман ДІДИК, гравець ФК «Рух»: «У команді всі чекали перемоги над «Вересом». Всі задоволені. Гадаю, ми її заслужили своєю працею. Так, у грі з рівнянами зазнав ушкодження у верховій боротьбі з Гегедошем, тому покинув завчасно поле, аби не нашкодити собі та команді. Зараз все добре. Готуємось до «Колоса». Це суперник, який має бойовий характер. В неділю буде бій! Гадаю, ми готові до цієї гри. Вже потрошки освоююсь в УПЛ. У порівнянні з Першою лігою, тут зовсім інші швидкості».

Особливим матч проти «Колоса» буде для півзахисника «Руху» Павла Оріховського, який може зіграти проти своєї колишньої команди.

Павло ОРІХОВСЬКИЙ, гравець ФК «Рух»: «В хорошому перечутті перед грою з «Колосом». Побачу своїх друзів. Гадаю, дуже хороша гра нас очікує. Завжди цікаво зіграти проти своєї колишньої команди. Для кожного футболіста це в першу чергу виклик. Хочеться вийти на поле і показати, чого ти вартий. Тому, без сумніву, цей фактор додає мотивації. У колективі зараз чудова атмосфера. Перемога над «Вересом» запорука такого хорошого настрою. Звісно, потрібен час, аби зрозуміти усі вимоги тренера, але, впевнений, ми докладемо усіх зусиль, аби їх зрозуміти».

Приємні спогади «рухівцям» додає фактор останнього протистояння «жовто-чорних» із ковалівською командою. Тоді на виїзді вони вирвали перемогу вже у компенсований арбітром час. Розкішний гол забив Микола Кухаревич, а кількома хвилинами раніше господарі не реалізували пенальті.

Матч 4-го туру УПЛ «Колос» – «Рух» відбудеться у неділю, 15-го серпня, у Ковалівці. Стартовий свисток арбітра пролунає о 17:00.

12 серпня 2021 16:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46