Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Довбик: «Були дуже налаштовані на «Ворсклу»

Автор дубля у ворота полтавської «Ворскли» форвард СК «Дніпро-1» Артем Довбик поділився власними враженнями від матчу:

– Артеме, з перемогою. Атмосфера на грі з 9-ї секунди до фінального свистка була просто неймовірною. Що сьогодні було з «Дніпром-1»:
– Так, сьогодні ми повністю виконали установку тренера, показали, мабуть, кращий свій футбол і усе нам вдавалося. Хоча у першому таймі у нас все ж таки був певний брак у діях, тому не могли поставити крапку у завершальній стадії атак. Але вже другий тайм провели дуже впевнено і гідно.

– Сьогодні ви на пару з Гуцуляком трощили захист «Ворскли», але все ж таки кращим гравцем матчу визнали саме Олексія. Не сумуєш?
– Ні в якому разі! Він дуже допомагає команді і зробив великий внесок у сьогоднішню перемогу. Він забив два голи, при чому перший був дуже швидкий, можливо найшвидший в чемпіонатах України. Тому я тільки радий за нього.

– Ви переграли прямого конкурента з таким великими рахунком. Про ще це говорить у першу чергу?
– Ми були дуже налаштовані на сьогоднішню гру, серйозно готувалися і в принципі усі наші тактичні задумки на матч проходили.

– Не можемо не запитати про збірну. Як ти та інші хлопці відреагували на жереб, за підсумками якого збірній Україні в плей-оф чемпіонату світу дісталися шотландці?
– Там легких збірних не було, але все ж таки це краще, ніж Португалія чи Італія. Усе в наших руках. Будемо сподіватися, що переможемо і пройдемо далі.

28 листопада 2021 10:06







Матеріали на тему

Дніпро-1 – Ворскла 5:1. Україна, 16-й тур. Звіт Гуцуляка та Довбика
27 листопада 2021 21:32




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 16-й тур. Днепр-1 – Ворскла 5:1. Обзор матча

 

27 листопада 2021 21:55