Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Александрия» объявила о подписании нового контракта с Дуброй

Центральний захисник «Олександрії» Каспарс Дубра підписав новий дворічний контракт з клубом. Одразу після підписання, Каспарс відповів на декілька запитань.

– Твої враження від повернення до клубу?
– Все закінчилося позитивно з клубом. Між нами була угода. Були деякі питання, які необхідно було вирішити. І добре, що все так сталося. Я підписав контракт на два роки. Приєднуюсь до команди і розпочинаю підготовку до сезону. Сподіваюсь що все буде добре.

– Ти за свою футбольну кар’єру виступав в чемпіонатах різних країн: Латвії, Білорусі, Казахстану. Чим, на твою думку, відрізняються ці чемпіонати від українського?
– У кожного з чемпіонатів своя «родзинка». На мою думку, серед всіх чемпіонатів в яких я виступав, чемпіонат України найсильніший. Тут багато хороших футболістів, навіть за тієї умови, що я розумію, яким раніше був чемпіонат в минулі роки, в «золоті» часи українського футболу. Але, мені здається, що в минулому році і в цьому році рівень чемпіонату та футболістів починає рости. Дуже багато хороших команд. Всі фізично добре підготовлені, і індивідуальна майстерність деяких футболістів, – я не говорю зараз про гравців «Шахтаря» та «Динамо», – в інших командах на хорошому рівні. Це стало однією з причин, чому я підписав новий контракт і залишився в «Олександрії», і обрав саме український чемпіонат. В мене ідеальний вік для моєї позиції центрального захисника. Хочеться себе показати. Я розумію, що необхідно пройти етап адаптації. Я відіграв сезон за олександрійців і вже розумію чого чекати від суперника, які вимоги і у Володимира Богдановича і у тренерського штабу та олександрійських вболівальників. Тому я вже повертаюсь туди де чітко розумію – що, як і коли треба робити.

– Твої побажання вболівальникам «Олександрії»
– Прикро що вони не можуть прийти на трибуни і підтримати нас. Сподіваюсь, що ситуація з коронавірусом заспокоїться, і дадуть нарешті «зелене світло» вболівальникам відвідувати матчі на стадіоні. Головне, щоб вони підтримували команду, незалежно від того, як ми виступаємо. Звісно, ми будемо намагатися грати лише на перемогу. Але різні бувають матчі і результати. Хочеться, щоб і в радості, і в смуті, вболівальники були завжди поруч з командою. А ми постараємось своєю грою їх не розчарувати.

27 серпня 2020 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46