Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Інгулець – Рух 0:0. Україна, 22-й тур. Звіт


Після перемоги «Миная» «рухівці» знову опинились на останній сходинці чемпіонату.  «Жовто-чорні» від самого старту зустрічі з «Інгульцем» продемонстрували, що приїхали у Кропивницький виключно за перемогою.



На перших хвилинах м’яч двічі міг побувати у воротах петровців, але спроби Білого та Стаменковіча не увінчались успіхом. А вже згодом після удару головою того таки Білого м’яч перетнув лінію воріт, втім, арбітр примудрився не угледіти цього взяття воріт, позбавивши «Рух» справедливого голу.

Активність «рухівців» дала свій результат, команда отримала право на пробиття пенальті після того, як Салем збив Климчука у штрафному майданчику. Виконувати вирок арбітра взявся сам постраждалий, проте Юрій, ціливши у лівий кут, не влучив у ворота.

Другий тайм теж розпочався за відчутної переваги підопічних Івана Федика. «Жовто-чорні» створили декілька моментів, проте кількість перетворити у якість не вдалось. У порівнянні з першою 45-хвилинкою, по перерві моментів значно поменшало, втім, гості й надалі володіли ініціативою.

Дуже грубо у складі господарів грав Запорожець, який однозначно напрацював на вилучення, втім суддя лише раз продемонстрував петровцю гірчичника. «Рухівці» все таки спромоглися на заключний штурм, чинячи постійний тиск на оборону «Інгульця», але до акцентованого удару справа так і не дійшла. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 0:0, яка не дозволила «жовто-чорним» покинути останню сходинку.

ІНГУЛЕЦЬ – РУХ – 0:0
На 33-й хвилині Климчук не реалізував пенальті (промах)
Інгулець: Кринський, Синьогуб, Салем, Кучеренко, Балан, Шишка (Коробенко, 90), Коваленко (Янаков, 55), Бартулович (Васін, 55), Запорожець, Козак (Шевцов, 74), Січінава.
Рух: Бандура, Мисик, Стаменковіч, Білий, Гагун, Кухарук, Мартинюк, Федорчук, Климчук (Борячук, 67), Бойчук, Кондраков.
Попередження: Січінава (23), Запорожець (57), Шишка (66) – Федорчук (24), Мисик (41), Борячук (70).

18 квітня 2021 15:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57