Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Скрипник: «Моя команда дуже дисциплінована, ми працюємо по домівках»

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник розповів про життя в карантині, тренування в Німеччині, ситуацію в луганській команді та чутки, щодо переходу до «Динамо».



Про життя в карантині: «Моя дружина зі мною в Запоріжжі, діти – в Німеччині. Живемо тут, а думками – в Німеччині, тому що діти є діти. В Німеччині є звід правил, яких треба дотримуватися. Хто не дотримується, отримує штраф. німці – дисципліновані люди. Можна гуляти парком, але якщо вас троє-четверо, то доведеться платити штраф.

Ми з дружиною виходимо гуляти, у нас є невелика зона для прогулянок. Але з дому намагаємося не виходити. За покупками ми ходимо удвох, але один раз в тиждень. Так нас привчило німецьке життя. Кожен день за хлібом або молоком не ходимо. З цим у нас порядок. З ранку починаються дзвінки з родичами, командою і тренерським штабом».

Про тренування в Німеччині: «Є інформація, що «Вольфсбург», «Лейпциг» та інші команди почали тренування. Питають дозвіл міста і показують, як планують це все організувати. Інфраструктура їм це дозволяє. У кожного гравця своя роздягальня і свій лікар. Виходять по чотири людини на поле, чотири станції, працюють за часом, змінюються. Одна група, друга, третя. Це не кожен день, але деякі команди так роблять. В принципі, до цього треба звикнути, бо коли сидиш вдома, не вистачає великого поля і бігу з м'ячем».

Про ситуацію в «Зорі»: «Моя команда дуже дисциплінована, ми працюємо по домівках. База на карантині, ми не можемо собі дозволити тренування. Мої хлопці знають, що робити. Дуже важко звикнути до таких реалій, але моїм хлопцям можна довіряти.

На даний момент в команді все нормально. Лікарі та масажисти з командою в хорошій комунікації, контакт постійно є. Намагаємося дотримуватися рекомендацій і правил, які існують у всьому світі. Ми вимагаємо від хлопців, щоб вони їх дотримувалися, тому у нас все нормально».

Про карантин:
 «Можна говорити пафосні слова, що футбол для вболівальників, але без них дуже важко грати. Коли ти граєш тижнями без уболівальників – це не діло. Треба почекати дозволу. Може і вболівальник скучити за футболом, і прийде на стадіон, а ми їх будемо там чекати і порадуємо хорошою грою.

Упевнений, що всюди є труднощі, але цю ситуацію потрібно прожити всім разом і вийти з неї сильним. У нас більше шансів довести, що ми щось можемо – на полі. Не думаю, що у Зорі є велика сила в кабінетах. З урахуванням того, що генеральний директор пішов у відставку і президент переживає. Мірило результату – футбольне поле».

Про перехід в Динамо: «Зараз, коли немає футболу, народжуються різні чутки. Історія про мій перехід в «Динамо» – з тієї ж опери. У мене не було розмови з Ігорем Михайловичем, як і з Григорієм Михайловичем. Це все чутки».

30 березня 2020 09:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57