Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Дніпро-1 – Олександрія» 0:0. Сухий дебют Сарнавського

Гра учасникыв півфіналу плей-оф УПЛ за місце у Лізі Європи розпочалася дуже жваво.  Перша ж атака дніпрян закінчилася небезпечним штрафним, практично з лінії карного майданчику, і Паньківу довелося докласти максимум зусиль, щоб врятувати команду після удару Довбика під поперечину. Гості не забарилися із відповіддю, за кілька хвилин заробивши пенальті, і тут з найкращого боку проявив себе дебютант дніпрян Сарнавський, блискуче зреагувавши на удар Бухала у нижній кут. Невдовзі воротар дніпрян показав власне вміння грати за межами штрафного майданчику, у чистому відкаті відібравши м’яч у суперника.

Гра продовжилася на зустрічних курсах. У господарів на ударну позицію виходив Хобленко, але влучно поцілити у дальній кут йому не вдалося, а Тейлор свій відмінний сольний прохід не зумів завершити вдалим пострілом. Олександрійці намагалися бити з далекої відстані, але ці спроби ставали легкою здобиччю Сарнавського.

На 24-й хвилині Хобленко на пару з Довбиком втік у контратаку, і після хорошої комбінації Олексій міг вже забивати, але знову йому бракувало влучності.

Далі гра заспокоїлася, і до перерви команди практично не створювали небезпечних моментів біля воріт один одного. У гостей можна згадати розіграш кутового, коли м’яч заметушився по штрафному майданчику дніпрян, але удару завдано так і не було, а на це господарі відповіли неточним ударом головою Довбика. Інші перспективні контратаки спортклубівці до ударів довести не зуміли.

Якщо гості у перерві оновили практично увесь склад, то у спортклубівців відбулося тільки три зміни, при цьому з виходом Кравченка Батагов опустився на позицію центрального захисника. До середини другого тайму тривала приблизно така ж гра, яка відбувалася у другій половині першого тайму – команди діяли без воріт суперника, не створюючи ніякої гостроти, і воротарі відверто нудьгували.

Тільки на 67-й хвилині дніпряни заробили небезпечний штрафний прямо біля бокової лінії карного майданчику по лівому флангу – удар виконав Кравченко і Білику довелося відбивати постріл з під поперечини, а під час добивання Ярмолюка м’яч зачепив захисника, і пішов на кутовий. 

З гри перший небезпечний момент господарі створили ще за 5 хвилині, але Тейлор, вискочивши на хорошу позицію, пробив неточно у дальній кут. Щодо Юрчука, то він вперше вступив у гру після удару суперника тільки за 10 хвилин до завершення гри, коли комбінація гостей закінчилася несильним ударом Безбородька метрів з десяти. На 89-й хвилині Безбородько знову спробував пробити Юрчука з меж штрафного майданчику, проте голкіпер дніпрян діяв надійно.  У підсумку спаринг закінчився без голів.

ДНІПРО-1 – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Дніпро-1: Сарнавський (Юрчук,46), Адамюк, Логінов, Сафронов (Кравченко,46), Дубінчак (Чичиков,81), Тейлор, Вакулко (Когут,46), Батагов, Цуріков, Хобленко, Довбик (Ярмолюк,59).
Олександрія: Паньків, Бабогло, Бухал (Гордієнко,34), Пашаєв, Мирошниченко, Гречишкін, Банада, Ковалець, Лучкевич, Мишенко, Шастал. 2 тайм: Білик, Мельник, Стецьков, Грицюк, Гордієнко (Протасов,69) Довгий, Задерака, Гречишкін, Безбородько, Сітало, новачок.

15 серпня 2020 17:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46