Сьогодні 28 березня 2024 р.

ФФУ: матч «Мариуполь» – «Динамо» посетят представители ОБСЕ

27 серпня, у Маріуполі, відбудеться матч 7-го туру Чемпіонату УПЛ між ФК «Маріуполь» та ФК «Динамо», на якому будуть присутні представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі з першим заступником її голови Александром Хугом.  
 
Як розповів у коментарі ffu.uaпрезидент Федерації футболу України Андрій Павелко, перебування спостерігачів авторитетної міжнародної організації на цьому матчі стане вагомою гарантією безпечного проведення поєдинку.
 
«Наші міжнародні партнери вітають факт проведення поєдинку саме у Маріуполі. Це підтвердження перспектив мирного життя та приклад дієвості політики з реінтеграції тимчасово окупованих територій на Донбасі і прилеглих до них районів. Саме тому Маріуполь і перетворився на центр особливої міжнародної уваги, який останнім часом регулярно відвідують наші партнери – і члени Конгресу США, і депутати Європарламенту, і високопоставлені урядовці та політики з держав-членів ЄС та США», - відзначив президент ФФУ.
 
Андрій Павелко впевнений, що 27 серпня, завдяки грі київської та маріупольської команд і присутності на матчі представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, визволений від проросійських терористів Маріуполь стане ще й центром по-справжньому яскравого свята для тисяч футбольних вболівальників.

Напомним, что ранее «Футбольный клуб» спрогнозировал и прокомментировал именно такое развитие событий

17 серпня 2017 12:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46