Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Дегтярьов: «Для «Десни» важливо піти у відпустку у трійці лідерів»

Герой протистояння з «Ворсклою», нападник Максим Дегтярьов, поділився враженнями від матчу з полтавчанами, розповів чи подобається йому бути «джокером» у «колоді» Олександра Рябоконя, та оцінив шанси на перемогу над «Маріуполем».

– У матчі з «Ворсклою» Вам вистачило хвилини, щоб забити переможний гол. Який відсоток везіння, на Вашу думку, у такому результаті?
– Без везіння, звісно, ніяк. Залишалося лише 2 хвилини гри. Тож везіння є. Вважаю, що гол забили заслужено, адже перед цим були матчі які ми мали вигравати, але в яких недобрали очок… Тож, доля віддала борг за попередні зустрічі, й ми завоювали 3 очки.

– З чотирьох голів у цьому сезоні, три Ви забили, виходячи на заміну. Наскільки складно бути «джокером», який у будь-яку хвилину має бути готовим вийти на поле та підсилити гру?
– Насправді в моїй кар’єрі було багато таких моментів. Так виходить. Я, звісно, більше люблю грати в основному складі… Але коли треба підсилити гру по ходу матчу, намагаюся теж налаштуватися максимально та віддаватися на 100 % у ті хвилини, які тренер дозволить провести на полі.

– «Десна» наразі піднялася на третю турнірну сходинку. Наскільки важливо місце у трійці на цьому етапі змагань та наскільки важливо буде його зберегти за собою і на зимову перерву?
– В першому колі залишилася остання гра – з «Маріуполем». Потрібно перемогти та піти у відпустку у трійці лідерів. Вважаю, це дуже важливо. Так само як й пройти далі у Кубку України. Будемо налаштовуватися на ці два матчі.

– Наскільки буде реально перемогти у найближчі вихідні «Маріуполь», чого чекати уболівальникам?
– Ми налаштовуємося виключно на перемогу: не підлаштовуємося під суперників, а граємо у свою гру, яка приносить результат. Будемо старатися й з «Маріуполем», а далі – гра покаже.

11 грудня 2020 14:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57