Сьогодні 28 березня 2024 р.

Украина, 28-й тур. Олимпик – Карпаты. Анонс

У неділю, 22 квітня, львівські «Карпати» проведуть у Києві свій другий виїзний матч поспіль. Після перемоги над «Сталлю» на «Оболонь-Арені» (1:0) «леви» зустрінуться з «Олімпіком» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

«Олімпік» (Донецьк) – «Карпати» (Львів)
22 квітня, початок –14:00
Київ, «Динамо» імені Валерія Лобановського
Арбітр – Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.)
Трансляція – канал «Футбол 1»


До матчу з донеччанами «зелено-білі» підходять у хорошому настрої, адже виграш у минулому турі дозволив команді Олега Бойчишина продовжити свою переможну серію до трьох матчів. Вперше за шість останніх турів львів’яни не пропустили, а Олексій Шевченко провів свій прем’єрний «сухий» поєдинок у статусі гравця «Карпат». Також варто відзначити і четвертий гол в сезоні Хорхе Карраскаля, який наздогнав Сергія Мякушка за кількістю забитих м’ячів. Примітно, колумбієць вже тричі забивав у цьому році.

Що стосується «Олімпіка», то лідер другої шістки не може перемогти у чотирьох останніх двобоях. Після тріумфу у Львові, де команда Романа Санжара відправила у ворота «левів» три голи, донеччани не лише не перемагають, а й мало забивають – лише один гол в чотирьох поєдинках.

Якщо брати до уваги статистичні показники у цьому сезоні, то в протистоянні «Карпат» та «Олімпіка» спостерігається відносна рівність. Після нульової нічиєї в Києві львів’яни та донеччани обмінялися перемогами. Тут і вищезгаданий розгром 0:3 у березні, і підсумкова перемога «зелено-білих» в історичному матчі, який тривав кілька місяців, з дограванням другого тайму – 2:1.

Напередодні недільної зустрічі остаточно в загальну групу «Карпат» повернувся травмований в матчі з «Чорноморцем» Ніка Сандохадзе. Також відбув дискваліфікацію Іван Лобай. Однак обидва центральні захисники зіграли у п’ятницю за молодіжну команду по 90 хвилин, тому, очевидно, в Києві зі старту поєдинок розпочне інша пара оборонців.

Позитивні новини і у тренерського штабу «Олімпіка», адже повернулися в загальну групу Юрій Захарків і Зураб Очігава, які донедавна працювали індивідуально. Щоправда, поки не відомо чи зможуть допомогти своїй команді у найближчому матчі Іван Сондей та Іван Брікнер, які мають незначні проблеми зі здоров’ям.

ОРІЄНТОВНІ СТАРТОВІ СКЛАДИ КОМАНД:
«ОЛІМПІК»:
Махарадзе, Вакуленко, Кулинич, Цимбалюк, Нємчанінов, Вуковіч, Є. Пасіч, Г. Пасіч, Балашов, Кисіль, Біленький.
«КАРПАТИ»: Шевченко, Нестеров, Федецький, Мірошніченко, Гуцуляк, Ербес, Вербний, Карраскаль, Мякушко, Ді Франко, Швед.

22 квітня 2018 10:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46