Сьогодні 28 березня 2024 р.

Блавацкий: «Готовимся достойно противостоять «Динамо»

Професійний футбольний клуб «Львів» готується до першого домашнього матчу у сезоні 2019/2020 проти київського «Динамо» на базі у Винниках.

Після повернення з Чернігова «синьо-золоті леви» мали відновлювальні процедури – басейн, баню та масаж, а ввечері стали свідками матчу 1-го туру чемпіонату УПЛ між львівськими «Карпатами» та київським «Динамо» на стадіоні «Україна», на власні очі переглянувши гру за участю майбутнього опонента.

Тренувальний процес «Львова» напередодні домашньої зустрічі з віце-чемпіонами України складається з одноразових сесій на футбольному полі. А у п’ятницю ввечері на «містян» чекає розбір ігор киян з «Шахтарем» та «Карпатами» на теоретичному занятті.

«З Чернігова ми приїхали дуже втомленими, але щасливими. Працюємо у режимі одноразових тренувань. Усі гравці команди беруть участь у тренувальному процесі. Однозначно буде детальний аналіз нашої гри проти «Десни», ми розберемо помилки, які у нас були. Особливо у першому таймі. Проаналізуємо ігри київського «Динамо», які вони встигли провести на початку цього сезону. Звичайно, «Динамо» – це гранд, але ми готуємося гідно йому протистояти прийдешньої суботи», – підкреслив головний тренер львівської команди Богдан Блавацький.

Нагадаємо, матч «Львів» – «Динамо» відбудеться 3 серпня о 19:30 на «Арені Львів» у Львові і транслюватиметься на телеканалі «Футбол 2».

2 серпня 2019 14:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46