Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Днепр – Металоглобус (Румыния) 4:1. Уверенное начало дня

Свій перший матч сьогоднішнього дня спортклубівці проводили проти румунського «Металоглоусу», який посідає 7 місце у другому національному дивізіоні. Склад дніпрян вийшов досить змішаним. Разом з досвідченими виконавцями вийшли і молоді виконавці, і двоє новачків – Махарадзе та Вагнер, для яких матч проти румунської команди взагалі став першим за «Дніпро-1».

Дніпряни дуже активно розпочали гру, одразу ж перевивши м’яч до воріт суперника. Перший удар спортклубівці завдали вже на 3-й хвилині, коли Вагнер кинув у прорив правим флангом Хобленка і той пробив у ближній кут – воротар румунів зіграв надійно. Дніпряни продовжили тиск, багато комбінуючи, і після однієї з таких атак пішов простріл з лівого флангу, і у воротарському майданчику захисники зуміли відбитися спочатку від удару Хобленка, а потім не дати пробити Вагнеру, вибивши м’яч на кутовий. І в решті-решт ця активність призвела до голу у ворота «Металоглобусу» – Ярмолюк знайшов пасом Вагнера, і той красиво розгорнувши захисника реалізував вихід сам на сам із голкіпером – 1:0. На 20-й хвилині вже Хобленко міг збільшити перевагу, але він не зумів виграти ближній бій у воротаря. Невдовзі вже Ярмолюк у самотужки дійшов до лінії карного майданчику, завдавши удар у дальній кут, але і цього разу голкіпер зумів врятувати команду від голу, відбивши удар на черговий кутовий.

Тільки після цього гравці «Металоглобусу» провели свою першу гостру атаку, яка закінчилася падінням у штрафному майданчику дніпрян, але на це Ігор Пасхал не відреагував. Проте на це відреагували спортклубівці власною результативністю. Спочатку Домарацькій розіграв комбінацію із Цуріковим, і Костянтин влучно пробив низом – 2:0, а вже після наступної атаки дніпрян рахунок став великим – це Ярмолюк завершив комбінацію за участю Хобленка і Домарацького. Далі дніпряни дещо збавили оберти, і хоча продовжували багато комбінувати, але вже без такої гостроти, як раніше.

Одразу після перерви спортклубівці могли забивати вчетверте – це Хобленко кинув у прорив Цурікова, який випередив голкіпера і зумів завдати удар, але він вийшов не сильним і захисник зумів наздогнати м’яч перед тим, як сфера досягла лінії воріт. Але це був тільки одиничний спалах. Далі гра знову стала нагадувати ту, що тривала у заключні 15 хвилин першого тайму. Це надало можливість більш активно заграти румунській команді, яка кілька разів потурбував Махарадзе, який випереджав суперників за межами карного майданчику, а на 62-й хвилині зреагував на міцний удар Потечи у ближній кут. Невдовзі саме Потеча отримав дві поспіль жовті картки, і залишив поле, але статус гри передбачав у таких випадках заміну.

Ближче до завершення гри команди обмінялися забитими м’ячами. Спочатку дубль оформив Домарацький, який з другої спроби завершив влучним ударом комбінацію за участю Адамюка та Заєця. Зуміла гол престижу забити і румунська команда, реалізувавши пенальті. У підсумку 4:1 – переконлива перемога дніпрян і по грі, і по результату.

ДНІПРО-1 (Україна) – МЕТАЛОГЛОБУС (Бухарест, Румунія) – 4:1
Голи:
Вагнер (13), Домарацький (28, 78), Ярмолюк (29) – Херя (84, з пенальті).
Дніпро: 1. Махарадзе, 2. Сафронов, 3. Адамюк, 22. Дуглас, 11. Цуріков, 44. Батагов, 20. Ді Франко, 26. Вагнер (99.Заєць, 64), 14. Ярмолюк (69.Соловйов, 64), 77. Домарацький, 9. Хобленко.
Попередження: Домарацький (34) – Потеча (65), Херя (90).
Вилучення з правом заміни: Потеча (68, друга жовта картка).
Арбітри: Ігор Пасхал (1 тайм), Денис Шурман (2 тайм), Олександр Корнійко, Володимир Володін (усі – Україна).

3 лютого 2021 14:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

«Динамо» провело тренування на клубній базі перед матчем чемпіонату

 

20 квітня 2024 17:19

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30