Сьогодні 17 квітня 2024 р.

ТМ. Львов – Терново 5:1. Еще одни аматоры на закуску

У п’ятницю, 22 січня, «синьо-золоті леви» провели заключне ігрове тренування у рамках закарпатського етапу зборів. Опісля цього колектив у повному складі вирушив до рідного міста.

Раніше повідомлялося, що 22 січня спаринг-партнером львів’ян стане місцевий СК «Тячів». Незадовго до стартового свистка контрольного поєдинку опонента в екстреному порядку, втім, змінили. «Городянам» протистояв аматорський ФК «Терново».

На відміну від попереднього спарингу, звітна гра видалася більш конкурентноздатною. Нагадаємо, що декількома днями раніше «Львів» розтрощив збірну аматорів Закарпаття з рахунком 11:2. Цього разу все було не так просто. Разом із початком зустрічі, звісно ж, було помітно, що підопічним Віталія Шумського протистоять непрофесійні гравці, у яких часто траплялися огріхи у технічних діях. Тим не менш, як це регулярно стається, брак техніки нівелюється бажанням. Останнього якраз у ФК «Терново» не бракувало.

Перший тайм видався доволі цікавим та видовищним. У воротах команд на двох побувало аж 5 м’ячів. Чотири до свого активу записав «Львів». Одного разу забив Нич, ще був гол від Шини, а також дубль від гравця на перегляді. Закарпатці відповіли влучним пострілом з далекої відстані, коли Костик не надто вдало зіграв на виході. У другій половині гри голів було менше. Наставник «Львова» вдався до більш експериментального складу, аніж у таймі першому. Скоріш за все, через це у діях «городян» інколи виникали непорозуміння. Як би там не було, але ще один м’яч команда УПЛ таки відвантажила суперникам. Заключний гол у зустрічі забив Ременяк. Підсумок – перемога від львів’ян з рахунком 5:1 та відповідно хороший настрій на завершення закарпатського збору.

ЛЬВІВ – ТЕРНОВО – 5:1
Голи львів’ян:
Нич, Шина, гравець на перегляді-2, Ременяк.
Львів (1-й тайм): Костик, Якімець, Крушинський, Махмутовіч, гравець на перегляді, Сабіно, Брікнер, Шина, Ернест, гравець на перегляді, Нич. На заміну виходив: Бусько. (2-й тайм): гравець на перегляді, Грисьо, Романчук, Лобай, Міхоубі, Ременяк, Казлаускас, гравець на перегляді, Топчій, гравець на перегляді, Захарків. На заміну виходив: Комарець

«Якщо робити якісь висновки опісля нашого другого підготовчого збору, то можу сказати, що все, по суті, минуло так, як і планувалося. Найголовніше те, що ми усі разом зібралися та потроху повернулися до робочого ритму. Важливо також, що жоден з хлопців не отримав травми. Ми переглянули декілька потенційних новачків на ділі. З деякими із них підпишемо контракт. Загалом, усе добре», – підсумував закарпатський етап підготовки «Львова» наставник команди Віталій Шумський.

23 січня «синьо-золоті леви» матимуть вихідний день, чи то пак, день на зібрання валіз. Вже 24 січня зранку виліт до турецького Белека, де команда проведе заключні збори напередодні відновлення офіційного сезону.

22 січня 2021 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33