Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Чичиков: «В игре с «Динамо» главным будет командный дух»

Нападник дніпрян Олексій Чичиков на відкритому тренуванні команди перед грою проти «Динамо» відповів на запитання журналістів:

– Олексій, позаду у команди вдалий виїзд у Волочиськ, а попереду гостьовий матч з «Динамо». Як дніпряни готуються до гри проти киян і в якому настрої?
– Підходимо до матчу у повній бойовій готовності. Сьогодні на тренуванні будуть вже награватися тактичні схеми. Зрозуміло, що ніякого недооцінювання суперника бути не може, тож дуже ретельно готуємося до матчу проти «Динамо».

– А з чим пов’язані у першу чергу успіхи дніпрян у двох останніх матчах?
– З «Агробізнесом» дався взнаки наш контроль м’яча, і відіграло свою роль те, що суперник все ж таки був з Першої ліги. А перед цим «Карпати» обіграли, так що готуємося у хорошому настрої.

– Багато фахівців відзначають проблеми киян у захисті. Будете це якось використовувати?
– Мені важко відповісти на це запитання, адже воно більше до нашого тренерського штабу. Вони вказують нам на ті слабкі місця, які є у «Динамо», і за рахунок чого ми будемо їм протистояти. У будь-якому разі у суперника є слабкі і сильні сторони.

– За рахунок чого дніпряни можуть переграти «Динамо»?
– Головне – це командний дух, коли кожен відпрацьовує за партнера на полі, ні в якому разі нікому не дорікати, а разом намагатися прагнути до перемоги.

27 вересня 2019 23:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57