Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Рябоконь: «Такі перемоги додають сил»

«Десна» здобула першу в історії розгромну домашню перемогу у Прем’єр-Лізі, здолавши «Маріуполь» з рахунком 4:0. На післяматчевій пресконференції головний тренер чернігівців Олександр Рябоконь розповів про гру.

– Перший тайм був більш напружений. Ми реалізували стандартні ситуації. У другому, після третього голу, команда грала у своє задоволення. Багато чого виходило. Можна сказати, на куражі довели матч до логічного завершення.

– Наскільки задоволені грою Тамма у перших двох матчах, наскільки він «влився» у колектив? Та що зі здоров’ям в Імерекова?

– Імереков, на жаль, пропустить ще, щонайменше 3 тижні. Що стосується Тамма, поки що задоволений – Скеля!

– Зараз «Десна» вступає у період, коли доведеться грати через 2 дні на третій. Наскільки фізичний стан команди та довжина лави запасних дозволяють грати у такому темпі?

– В нас фактично два рівноцінних склади, якщо брати групу атаки. У минулому матчі грали Гуцуляк та Картушов, сьогодні змінили «крила» – поставили Кузика та Калітвінцева. Цілком можливо, у наступній грі знову буде якась ротація. До того ж є Будківський, Хльобас: кадровий потенціал дозволяє використовувати ротацію, в першу чергу, в лінії атаки.

– Наскільки відрізнялася атмосфера у роздягальні після фінального свистку у матчі з «Шахтарем» та з «Маріуполем»?

– Кардинально. Ми живемо від гри до гри. Після матчу з «Шахтарем» було не легко. Тільки перемоги, такі впевнені як сьогодні, додають сил. Перша перемога у році завжди важлива. Тому така гра, така перемога, сподіваюся, дозволить хлопцям, особливо новачкам, повірити у себе, повірити у команду та відчути впевненість. Сподіваюся, тепер нам буде приємніше та простіше працювати разом.

29 лютого 2020 22:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57