Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Костишин: «Підбивати підсумки сезону передчасно»

Головний тренер ФК «Колос» Руслан Костишин підбив підсумки матчу 12 туру УПЛ проти «Олександрії» (1:1):

– Була хороша гра. Рівних суперників, з рівними шансами на перемогу. Рахунок закономірний. Гарна гра у нашому виконанні. З дуже великими передумовами для гольових моментів. Дуже багато гострих атак, але вони до логічного кінця не доводилися. Наша велика проблема, що у нас хороші атаки, але вони завершуються непідготовленими ударами. А так по змістовності, ця гра нам в актив.

У нас наразі немає хворих на Ковід, тільки Кравченко за останній час захворів і все. Тьху-тьху-тьху, дай боже, щоб всі були здорові. Нас травми підкосили чисто фізичні. Ну, нічого страшного. У когось пандемія підкошує команди, у нас травми. Виходять інші футболісти, у нас команда. У футбольному клубі «Колос» 24-ри гравці. Один випав, інший грає.

У нас ще гра проти «Динамо», тож підбивати підсумки сезону передчасно. Хоча, складний для нас сезон, як в емоційному плані, так і у фізичному. Це великий для нас досвід. Зараз нам натужно даються ігри в плані емоцій. Думаю, ми це переборемо, і досвід, який ми придбали у цьому сезоні, дасть нам користь вже в наступному сезоні. Ми вже будемо знати, як правильно готувати команду, як підходити до матчів. Тому що, досвіду не було не тільки у футболістів, а його не було і у тренерів в плані підготовки. Тож, дуже важкий сезон, хоча у нас ще є гра з «Динамо». Ми у тому сезоні також з ними закінчували сезон, а зараз перше коло чемпіонату будемо закінчувати. Все може статися.

7 грудня 2020 10:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57