Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Зозуля: «Львов» – перспективный проект. Есть результаты»

Олексій Зозуля – новий захисник у ПФК «Львів». 29 років, він є вихованцем київського «Динамо». Виступав за «Полтаву», рівненський «Верес» і ужгородську «Говерлу». Останні 4 сезони гравець провів у ФК «Колос» з Ковалівки та виступав у чемпіонатах УПЛ на позиції правого захисника. На рахунку Зозулі більше півсотні поєдинків. Також гравець двічі виходив на поле у складі молодіжної збірної України.

– Ти вже тривалий час у Львові. Що встиг побачити за цей час і чи є вже улюблені місця?
– У Львові встиг побачити Брюховичі та два футбольних поля. Постійно тренуємось. Але кілька разів виїжджали у місто, бачив центр. Відчуття, що у Львові завжди свято: багато кафе, багато людей.

– Як пройшло знайомство з клубом?
– Вже в футболі тривалий час і змінив кілька команд. Але таке ставлення бачу вперше. Я у команді два дні – а відчувається ніби місяць. Всі свої: підходять допомагають, бразильці, українці.

– Хто з команди зараз найбільше заряджає?
– Я добре знав Саню Лещенкова. Зараз товаришуємо з Олексієм Довгим. З усіма хлопцями нормально, усі між собою нормально.

– Як ти потрапив у футбол?
– З народження бігав з м’ячем вдома і на вулиці. На футбол привела бабуся, бо тато з мамою працювали. Знайомий якось сказав: «Візьми, що він бігає і нічого не робить». Так спочатку потрапив у місцеву футбольну школу, а через рік мене забрали в «Динамо». І з 10 років футбол завжди є в моєму житті.

– Яким був перший матч на професійному рівні?
– Це була гра «Металург Запоріжжя-2». Грали з «Маріуполем». 3:0 виграли. Перша – переможна. Правда, потім 10 ігор програли:) Але на першій все одно була перемога!

– Яка гра найбільш пам’ятна?
– Напевно, минулорічна. Перехідна гра з «Маріуполем» за єврокубки. Перемога 1:0.

– 3 футболісти, які імпонують
– Мессі… Завжди подобався Даніель Алвес, захисник, точніше правий захисник «Сан-Паулу». І наш футболіст – Андрій Ярмоленко.

– У тебе було багато пропозицій продовження кар’єри, але ти обрав «Львів». Чому?
– Я знаю, що «Львів» – перспективний проєкт і добра команда. Всі хлопці молоді і, як ми побачили наприкінці сезону, дуже перспективні. Є результати, а це означає, що я теж зможу тут рости і розвиватись.

– Які очікування перед стартом нового сезону?
– Хочеться вигравати якомога частіше. Від гри до гри отримувати більше перемог, емоцій. Хочеться зіграти на «Арені Львів». 10 м’ячів забити тяжко захиснику (сміється). Хочеться виходити на поле в кожній грі, грати, допомагати команді. Хочеться віддати кілька гольових передач і допомогти забити.

– Що хочеш сказати вболівальникам?
– Щоб вони повірили в команду. Бо хлопці дійсно дуже перспективні і хочуть грати. Мені б хотілося, щоб в нас повірили, а ми вже будемо намагатись довести це своєю грою. Вся команда сповна буде віддаватись на кожній грі.

21 липня 2021 17:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57