Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Мякушко простився із «Карпатами»

Кінцівка минулого сезону стала зірковим часом для карпатівця Сергія Мякушка. Він неодноразово забивав дуже важливі голи, які допомогли «Карпатам» залишитися в УПЛ. За період перебування у Львові Мякушко став лідером «левів» і улюбленцем місцевої публіки. Крім того, саме з «Карпат» тренерський штаб національної збірної України запросив футболіста до головної команди країни, де він дебютував на «Арені Львів». Проте новий сезон Сергій розпочне не у зелено-білій футболці.

У своєму щирому і чуттєвому прощанні футболіст подякував уболівальникам, партнерам та керівництву клубу, а також зізнався, що Львів став для нього другою домівкою.

«Передусім хочу сказати «велике спасибі» клубу, – бере слово Мякушко. – Вже тепер перехід в «Карпати» можна назвати одним із найбільш правильних рішень у моєму житті. Львів став моїм другим домом, я полюбив це місто і завжди згадуватиму про цей період з теплом в душі. Лев і зелено-білі кольори назавжди залишаться у моєму серці. Вірю, що вже дуже скоро стадіон «Україна» буде заповнений вболівальниками, як раніше».

«Окремі слова подяки хочу висловити людям, які нас підтримували, – каже Сергій. – Вболівальники завжди тримають нас у тонусі (посміхається). Дякую вам за все! Коли у команди така підтримка, то результат обов’язково прийде. Спасибі хлопцям, з якими виступав пліч-о-пліч. З вами було приємно працювати. Багато з вас стали моїми друзями. Не можу не відзначити керівництво клубу. Дякую вам за чесність і порядність. Також щиро вдячний тренерам за працю, яку вони вкладали у мене щодня. Кожен з вас робив мене кращим. І звичайно, велика подяка всім працівникам клубу. Починаючи з нашої бази, де завжди чисто і затишно, і завершуючи щоденними клопотами. Дякую усім за цей незабутній час!».

26 червня 2019 17:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57