Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Вербный: «Не держу зла на Ковальца»

Хавбек «Карпат» Назар Вербний розповів подробиці одеського матчу з «Чорноморцем» (0:0), в якому гравець «моряків» Кирило Ковалець вдарив львів’янина по обличчю й отримав за це червону картку.

«В Одесу ми їхали за перемогою, на куражі від матчу проти «Олімпіка». Ті 45 хвилин швидше додали нам сил та емоцій, ніж забрали їх. Навіть попри те, що сезон тільки починається, ми всі відчуваємо, що знаходимося у хороших фізичних кондиціях, тому не було проблем з фактично трьома матчами за сім днів».

Епізод з Ковальцем? Звичайно, це не приємна ситуація, але про неї вже не варто згадувати – минулося. Після матчу Кирило мені зателефонував, вибачився, цього достатньо. Я не тримаю на нього зла – всяке може статися в футболі. Впевнений, що якби можна було повернути час назад, Ковалець так би не зробив. Та й нам це вилучення тільки зашкодило – ніби й грали в більшості, але вже не так, як раніше.

А загалом в Одесі було важко грати в принципі – такі погодні умови відверто заважали та ламали усі плани. Сподіваюся, що матчів в снігу та морозі буде якомога менше»
, – підсумував Вербний.

27 лютого 2018 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57