Сьогодні 16 квітня 2024 р.

«Карпати»: борги не погашені – робота почалася

18-го січня, у суботу, на заміській базі в Брюховичах «Карпати» провели два тренування. Після ранкового заняття на гравців чекав обід, згодом львів’яни знову повернулись на базу та займались на полі. Холодна погода супроводжувала інтенсивне заняття «зелено-білих».

Головний тренер карпатівців Роман Санжар традиційно залучає молодих гравців «Карпат» до тренувань з «основою». Цього разу поруч зі старшими партнерами по команді займалися Ростислав Лях, Остап Притула, Олег Веремієнко, Андрій Артим та Роман Слива.

Спочатку хлопці провели розминку під чітким керівництвом тренерського штабу. Згодом вони отримали настанови від коуча «Карпат» та розпочали виконувати низку фізичних вправ. Після цього футболісти розділились на п'ятірки та зіграли у «квадрат». Надалі гравці активно працювали над володінням м’яча та вже наприкінці тренування провели двосторонню гру. 

Нагадаємо, що перша частина зборів відбуватиметься у Львові до 24-го січня. Другу частину підготовки заплановано провести у Туреччині з 25-го січня до 15-го лютого. Але, як стало відомо, питання боргів по зарплаті ще не вирішені. Футболісти та тренерський штаб «Карпат» очікують на гроші, але вирішили розпочати тренувальну роботу.

18 січня 2020 19:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33