Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Нехай чемпіонат дограють хоч і без глядачів, але за спортивним принципом»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі програми ЦиганикLive проаналізував ситуацію із чемпіонатом України, що перерваний на невизначений час через пандемію коронавірусу.

– Сьогодні футболісти так скучили за футболом, що готові грати не кожні три дні на четвертий, а кожні два на третій. «Динамо» так точно! Аби лише закінчити чемпіонат і все було чесно. От «Шахтар» виграв чемпіонат – виграв. Питань немає.

Якби спитали, то я б перший підняв руку і сказав, що «Шахтар» – заслужений чемпіон за тими матчами, що ми зіграли між собою і за підсумками 22 турів. «Шахтар» – перший, «Динамо» – друге, «Зоря» – третя, «Десна» – четверта, «Олександрія» – 5, а «Дніпро» і «Маріуполь» грають перехідні матчі. На цьому б зупинилися. А зараз як це треба розуміти? Сьогодні я і «Карпати» розумію, яким за 9 турів можна спокійно врятуватися. Нас треба ставити до відома, нам жодного документу за весь час не прислали.

Я готовий догравати чемпіонат навіть без глядачів. Але це хоч буде за спортивним принципом. Зараз така ситуація, що кожна команда претендує на високі місця у першій шістці...


3 квітня 2020 20:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33