Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Днепр-1 – Будучность (Черногория) 2:2. За шаг до успеха

Ігровий день спортклубівці продовжили вечірнім спарингом з діючим чемпіоном Чорногорії клубом «Будучность». Зрозуміло, що тепер на поле вийшли ті виконавці, які не брали участь у ранковій грі проти румунського «Металоглобусу» (4:1). На початку зустрічі дніпряни трохи більше володіли м’ячом, але їх суперники виглядали гострішими. Вже на 7-й хвилині зустрічі Юрчук самовіддано кинувся у ноги супернику, ліквідувати загрозу біля власних воріт, а ще невдовзі чорногорці подали кутовий, після якого було завдано удар поруч із стійкою.

Дніпряни вперше огризнулися після розіграшу кутового на 15-й хвилині, коли Піхальонок навісив на лінію штрафного майданчику звідки Назаренко з льоту пробив трохи вище поперечини. За хвилину після цього удар Івановича був влучним, але він не був складним для Юрчука, а в середині тайму Божовіч пробив перспективний стандарт вище воріт, як і Іванович, який пробив над воротами, дійшовши до практично лінії карного майданчику.

Саме після цього, на 26-й хвилині, спортклубівці створили по-справжньому гольовий момент – Дубінчак отримав пас від Булеци і знайшов у штрафному майданчику Когута, але той пробив у ближній кут, де і знаходився голкіпер. А на 30-й хвилині здивував рефері, який не помітив порушення правил проти Дубінчака у штрафному майданчику чорногорців, але арбітр розцінив епізод на користь захисника, призначивши фол в атаці. Невдовзі дуже гостра контратака дніпрян завершується скиданням п’ятою Довбика на Тейлора, який потужним ударом пробив поруч з дев’яткою.

Гра тривала достатньо жорсткою, тому незадовго до перерви на полі почали спалахувати пристрасті, тому арбітру довелося навіть рознімати команди. Коли вже здавалося, що перший так завершиться без голів, дніпрянам вдалося забити суперникам у роздягальню – Піхальонок отримав пас від Назаренка і завдав невідпорного удару метрів з 18-ти прямо у нижній кут – 1:0!

На початку другого тайму Назаренко міг подвоїти рахунок, але його потужний постріл практично з лінії карного майданчику був трохи неточним. А от далі головним героєм епізодів стає воротар дніпрян Сарнавський, який у перерві замінив Юрчука. Спочатку він відбив у стійку дуже потужний удар, а у наступній атаці виграв одразу два поспіль ближніх боя у суперників, реагуючи на складні удари.

Гра тривала дуже емоційне, і як у ранковому матчі не обійшлося у суперників українців без вилучення, але у контрольних іграх в таких випадках є заміни. Тим часом відмінний момент збільшити перевагу у рахунку мав Довбик, але його удар прийняла на себе хрестовина. Та все ж таки спортклубівці зуміли забити удруге. Піхальонок у підкаті зумів проштовхнути м’яч на хід Назаренку і той, не зустрічаючі супротиву від суперників, дійшов практично до лінії карного майданчику, і влучно пробив у нижній кут – 2:0! Нажаль, перевага у два м’ячі була недовгою – Вуячіч зумів знайти момент для удару і скоротити розрив у рахунку.

Останні хвилини вийшли досить нервовими. Спочатку удар Раічковіча прийняла на себе поперечина, хоча і дніпряни могли забити третій м’яч, але постріл Назаренка відбив захисник чорногорців. Усе вирішилося вже на четвертій компенсованій арбітром хвилині (хоча спочатку він додав лише дві), коли останній у матчі навіс зі стандарту у підсумку призвів до результативного удару Раічевіча. Отже, нічия 2:2, у грі, в якій спортклубівці були дуже близькими до перемоги.

ДНІПРО-1 (Україна) – БУДУЧНОСТЬ (Подгоріца, Чорногорія) – 2:2
Голи:
Піхальонок (45), Назаренко (81) – Вуячіч (84), Раічковіч (90+4).
Дніпро: 33. Юрчук (31. Сарнавський, 46), 17. Тейлор, 15. Логінов, 39. Сваток (53. Соловйов, 49), 24 Дубінчак, 97. Ігнатенко, 76. Піхальонок, 8. Когут, 29. Назаренко, 10. Булеца, 7. Довбик.
Будучность: 1. Драгоєвіч (31. Павлічівіч, 69), 24. Міліч, 26. Чуковіч, 5. Бабіч (22. Джурічковіч, 78), 30. Вучіч, 29. Тержич (8. Мірковіч, 69), 19. Раічковіч, 7. Божовіч (9. Вуячіч, 75), 18. Грбіч (96. Янкетіч, 63), 10. Івановіч, 87. Мрвалєвіч.
Попередження: Дубінчак (40), Піхальонок (77) – Івановіч(40), Грбіч (59), Ральковіч (63).
Вилучення з правом заміни: Грбіч (63).

3 лютого 2021 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57