Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кварцяный: «Есть претензии к отдельным игрокам»

Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний про поразку від «Карпат» (0:1):

– Найголовніше, що у Львові відбувся такий напружений поєдинок. Було багато емоцій, а тому, думаю, глядачі не сумували. Футболісти максимально віддавались, але все ж присутньо багато браку. Мали велику кількість гольових моментів, не вистачило особистої майстерності, аби забити. Непогано діяв Євген Боровик, він має чудове відчуття гри. Всі наші моменти реально були затримані саме ним, Боровик зіграв майже без помилок.

Маю претензії до кількох молодих футболістів: Романюка, Петрова, Дудіка. Сьогодні, вони не показали своїх справжніх можливостей. Їм не вистачає досвідченого футболу, котрий надає впевненість. Ми повільно переходили центр поля, «Карпати» більш впевнено та технічно діяли на своїх позиціях, як і потрібно хорошим гравцям у хороших командах. Я не розчарований, побачив у своїй команді багато позитиву, це мене надихає. 

– Сьогодні була ключова гра за збереження місця у Прем’єр-лізі?
– У нас немає завдання будь-якою ціною виривати перемоги. Нам цікаво показати свою перспективу. Не принципово грати у Першій лізі. Потрібно дивитись на можливості команди. Ми надаємо хороші готелі, маємо відмінні поля і для дубля, і для юніорів. Потрібно все продумати, а не просто діяти за регламентом. Якщо ми не потрібні, то будемо грати не в Лізі Парі-Матч.Надіюсь, що ФФУ прийме правильне рішення щодо розвитку українського футболу. 

– У ваших словах відчувається оптимізм, що «Волинь» буде існувати не дивлячись ні на що, а яка фінансова ситуація у клубі?
– Якщо футболісти грають, отже, вони знають навіщо виходять на поле. Я вірю у наших інвесторів. Кажу своїм гравцям, що «Волинь» буде у Прем’єр-лізі, впевнений у цьому на 99%.

23 квітня 2017 20:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46