Сьогодні 29 березня 2024 р.

Папа Гуйе: «Узнав про вариант с «Карпатами», долго не думал»

Львівські «Карпати» поповнилися досвідченим сенегальським захисником, який не потребує додаткового представлення. Папа Гуйє зізнається, що не довго роздумував над пропозицією львівських «Карпат». А ще каже, що навіть не думав про завершення кар’єри – сил і енергії у нього більш ніж достатньо. Відтак, карпатівський новачок обіцяє, що докладе усіх зусиль для того, щоб бути корисним для «зелено-білих». 

– Як тільки я дізнався про можливість підписання контракту з «Карпатами», то навіть довго не думав. Знаю, що це серйозна команда. Ще з часів виступів за «Металіст» львів’яни запам’яталися мені особливо – проти них завжди було складно і непросто грати. Тим більше, наш тренер Мирон Маркевич – львів’янин. Ми знали, що кожен матч з «Карпатами» – особливий і дуже цікавий. Дай, Боже, зараз у нас все вдасться і ми тішитимемо вболівальників хорошими результатами.

– Кого з гравців «Карпат» знали раніше?
– В «Дніпрі» ми грали разом з Артемом Федецьким. Ми дуже добре знайомі.

– Перед тим, як погодитися на пропозицію львівського клубу, радилися з кимось?
– Передусім я враховував думку своєї сім’ї. Повторюся – я не роздумував довго, адже для мене український футбол є добре знайомим. Я знаю можливості практично всіх тутешніх команд. Коли почув, що є варіант з «Карпатами», то взагалі не вагався. Тут є все для того, щоб проявляти свої найкращі якості.

– Ви доволі давно не грали в офіційних матчах. Ключове питання стосується вашої фізичної готовності – як почуваєтеся?
– Я в порядку. Не казатиму, що готовий зіграти всі 90 хвилин хоч завтра, але це питання часу. Однак мені треба всього лиш кілька тренувань і я буду готовий повністю. Так, я не грав, зате не переставав тренуватися і постійно вдома підтримував свою фізичну форму. Не переживаю стосовно фізичної витривалості – переконаний, що надолужу втрачене дуже швидко.

– Коли у вас виникла певна пауза, ви знаходилися без команди, думка про завершення кар’єри не з’являлася?
– Чесно кажучи, жодного разу таких думок не було. Я відчуваю, що можу грати і допомагати своїй команді. Так, мені 34 роки, але я відмінно себе почуваю. Повірте, як тільки відчую, що цей час настав – відразу попрощаюся з футболом. Тоді поїду додому і приділятиму час своїй сім’ї.

– Як вас прийняли в колективі?
– Дуже добре! Тут чудова атмосфера, прекрасні умови. Тренерський штаб, футболісти, працівники клубу – все відмінно.

– Ви вперше приїхали в Україну доволі давно – з того часу минуло більше десяти років. Наша країна стала для вас рідним домом?
– Я дуже щасливий тут. Україна – мій другий дім. Мене тут завжди любили, а я полюбив місцевих вболівальників. Це взаємна любов.

– «Карпати» зараз знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. Розумієте, що попереду на вас чекає серйозна боротьба?
– Для мене це виклик. Мені прикро, що «Карпати» знаходяться на десятій позиції. Проте я бачив кілька останніх поєдинків своєї нової команди – я помітив потенціал і переконаний, що ці хлопці здатні на кращі результати. Дуже хочу допомогти «Карпатам» і всі разом ми повинні добре попрацювати і отримати хороший результат. Наше завдання – тішити вболівальників. Сподіваюся, що ми його успішно виконуватимемо.

2 листопада 2018 12:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46