Сьогодні 28 березня 2024 р.

Україна, 15-й тур. Львів – Колос. Анонс матчу

«Колос» не знає перемог в чемпіонаті України вже п’ять матчів поспіль, а «Львів» вдало розпочав весняну частину сезону, обігравши «Минай».








«Львів» – «Колос» (Ковалівка)
20 лютого, початок – 19.30
Львів. «Арена Львів»
Головний арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Пряма трансляція – канал «Футбол 2»

Цього тижня ковалівці планомірно готувалися до гри проти львів‘ян, здобувши гарний настрій минулої неділі в поєдинку проти «Шахтаря». Вперше в історії «Колос» зміг відібрати очки у гірників, продемонструвавши змістовну та сміливу гру.

У матчі проти донеччан на тренерському містку був відсутній головний тренер Руслан Костишин, а його з успіхом замінив Сергій Кузнецов. У матчі проти «Львова» Руслан Володимирович повертається у технічну зону і буде керувати діями своєї команди безпосередньо з лави запасних.

Що стосується суперників, то «Львів» також вдало розпочав 2021 рік, перегравши у гостях «Минай» 2:1. В команді Віталія Шумського двічі відзначився бразильський легіонер Альваро Тавареш, за яким потрібно у суботу дуже уважно слідкувати нашим захисникам. Завдяки цій перемозі ПФК «Львів» залишив передостанню сходинку в турнірній таблиці УПЛ, і піднявся одразу на десяту позицію, маючи у своєму активі 12 очок.

Пригадаємо, що матч першого кола пройшов 12 вересня на стадіоні «Колос» у Ковалівці, і відкривав новозбудовану арену. Тоді ковалівці із натхненням провели перший матч на новому стадіоні і розгромили львівську команду з рахунком 4:0. Забивали Володимир Лисенко (двічі), Віталій Гавриш та Євгеній Ісаєнко.

20 лютого 2021 11:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46