Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо»: без вихідних!

Ігор Циганик розповів про головне завдання нового тренера Динамо Олексія Михайличенка. Крім того, поділився інформацією стосовно тренувань команди.

«Перед Михайличенком стоїть завдання виграти Чемпіонат України. Це завдання чітко озвучив президент Динамо Ігор Суркіс. Ліга Європи – то Ліга Європи! Команда повинна все одно виходити до наступного раунду. Але головне завдання – Чемпіонат України, щоб наступного сезону напряму вийти до Ліги Чемпіонів.

Динамо достатньо серйозно тренується. Команда працює у системі дворазових тренувань, зранку і після обіду. Усі вихідні скасовано! Усе йде на те, щоб підняти фізичну підготовку, щоб команда комфортно почувала себе всі 90 хвилин.

Перша гра з Олімпіком – це перший іспит! Олексій Михайличенко повернув до складу тих футболістів, на яких Хацкевич не розраховував. Наприклад, досить непогано виглядає Сідіклей. Проте Михайличенко точно не розраховує на Самбрано.

Деякі футболісти, яких Хацкевич просто не бачив, матимуть шанс ще раз спробувати себе проявити. Я не виключаю, що на матчі з Олімпіком будуть серйозні зміни у складі.

Те, що це буде силовий футбол, із постійним пресингом. Футболісти намагатимуться бігти, атакувати. Така філософія усіх пташенят Лобановського. Я думаю, що Михайличенко не виняток», – сказав Циганик.

20 серпня 2019 21:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46