Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «На початку дали фору, але перемогли»

Післяматчева пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка після перемоги над «Львовом» (3:2):

– Футбол був дуже емоційним. Ми провалили початок гри. Суперник був гострішим, упіймав нас на швидкій атаці на самому початку. Вийшло, що дали фору. До честі хлопців, вони вирівняли гру, заволоділи ініціативою. Скоротили розрив ще у першому таймі, а у другому, мені здається, суперник втомився. Це було помітно – вони не встигали. Коли вони залишились вдесятьох, ми затисли суперника у штрафному. Згодом прийшли й моменти. Були сейви Сарнавського, але врешті-решт, удача була на нашому боці. Наші форварди – молодці, перебували у потрібних місцях, зустрічались з м’ячем. Вважаю, ми заслужено перемогли.

– Знову багато говоримо про Сарнавського. Ще один його бенефіс. Цей хлопець для вас старається?

– В нього хороший рівень. Не думаю, що він для когось старається. В наших іграх, можливо, був особливий фон, але він протягом усього сезону грає на рівні.

– Чи задоволені діями форвардів, які забили сьогодні три м’ячі?

– Задоволені. Вони багато працюють. Влад забиває, і голи – основний індикатор гри форварда. Хобленко, можливо, незвично багато для себе грає на фланзі, але він добре працює,багато перебуває у штрафному, підіграє та працює на оборону.

– Сьогодні клуб підписав Артема Довбика. Наскільки важливим є цей трансфер?

– Артем – гарний гравець. Ми знаємо його можливості та потенціал. Це обопільно вигідна угода. У Артема є можливість перезавантажити кар’єру, яка, можливо, пішла трохи не так, як він хотів, у Європі. А ми отримуємо гарного форварда, сильного фізично та добре оснащено технічно.

– Перед матчем команда підтримала Араміса Кузіна, який нещодавно повідомив про хворобу…

– Араміс, хоч і небагато часу провів разом з нами, був частиною колективу. Він – гарний хлопець. Ми хочемо висловити йому підтримку. Араміс, одужуй! Ми з тобою!

11 липня 2020 23:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46