Сьогодні 28 березня 2024 р.

Зайцев: «Карпатам» будет тяжело – «Шахтер» в очень хорошей форме»

Завершити перше коло чемпіонату для львівських «Карпат» доведеться поєдинком проти чемпіона України. Тим самим, карпатівці розпочнуть триматчеву серію поза домашнім стадіоном, адже далі на «зелено-білих» чекають виїзні ігри із «Зіркою» та «Ворсклою». Сергій Зайцев поспілкувавсяз Інформаційним центром ФК «Карпати» та розповів чого чекає від поєдинку у Харкові.
 
«Готуємось у звичайному режимі. Звичайно, що будуть незначні перестановки у складі. Розуміємо, буде важкий матч, адже все-таки ми граємо проти чемпіона України. «Шахтар» зараз у дуже хорошій формі, це довів останній матч з «Манчестер Сіті». Нам доведеться тяжко, але тим і прекрасний футбол.
 
Для кожного ця гра є важливою. Хлопці розуміють, що на цьому рівні потрібно показувати свої можливості. Їхати та боятись за кінцевий результат – неправильно. Гравці знають, що в першу чергу їм потрібно грати у футбол, а не думати як оборонятись. Кожен розуміє відповідальність за результат та гру.
 
У психологічному плані все в порядку. Відберемо чи не відберемо очки у «Шахтаря» покаже сам матч. Є певні моменти тактичного характеру, які ми будемо намагатись виконати. Просто відбиватись цілий поєдинок теж неправильно.
 
Всі готуються до матчу, а стартовий склад визначиться безпосередньо в Харкові», – розповів наставник «зелено-білих».

30 вересня 2017 14:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07