Сьогодні 28 березня 2024 р.

Колос – Верес 1:0. Україна, 16-й тур. Звіт

Рівненський «Верес» дотепер ніколи не обігрував «Колос» у матчах чемпіонату України. У шести попередніх зустрічах суперників чотири рази успіх святкували ковалівці.

 Єдина нічия була зафіксована у грі стартового туру поточного чемпіонату України. А свою єдину перемогу над «Колосом» червоно-чорні святкували у грі Кубка України – ще у серпні 2016-го року.

Звітний поєдинок обидві команди розпочали у доволі високому темпі. Але справу до удару по воротах вдалося довести лише наприкінці стартової десятихвилинки. Олександр Павловець пробивав головою після подачі з кута поля – повз ворота.

«Верес» відповів дальнім ударом від Дмитра Нємчанінова. У дотик, з льоту – ефектно, але не ефективно. Вище воріт.

У другій половині першого тайму «Колос» міцно заволодів ініціативою. Господарі диктували темп гри і високо пресингували рівнян. Але по-справжньому небезпечний момент ковалівці в цей період створили лише один. Олег Ільїн справа виконав м'який навіс на ближню стійку, де Анатолій Нурієв у боротьбі з Ігорем Солдатом намагався пробити головою – невлучно.

На підготовку до цієї гри рівняни мали на два дні більше. «Верес» свій матч попереднього туру чемпіонату проводив у понеділок. А «Колос» лише в середу зіграв перенесений поєдинок на Закарпатті. Тому у рівнян мало би залишитися більше сил на другий тайм.

Втім, по перерві господарі продовжили активно пресингувати рівнян.

Спершу, щоправда, момент виник саме у гостей. Простріл/удар від Геннадія Пасіча з гострого кута не без проблем у ближньому куті воріт парирував Євген Волинець.

А потім настала черга вступати у гру Богдана Когута. Спершу наш голкіпер реабілітувався за свою ж помилку. Він парирував удар від Анатолія Нурієва після того, як сам же подарував тому м'яча.

А згодом голкіперу «Вереса» довелося діставати м'яча із сітки власних воріт. Ігор Солдат помилився, віддаючи поперечну передачу. Олег Ільїн перехопив м'яча і пробив метрів з вісімнадцяти у ближній нижній кут воріт – 1:0.

Реальних нагод відігратися гості не мали. Після удару Сергія Петька метрів з двадцяти м'яч пролетів над поперечиною. А після пострілу від Романа Гончаренка на заключних секундах зустрічі – розминувся з хрестовиною воріт.

Натомість, «Колос» мав шанси збільшити перевагу. Ренан не реалізував вихід тет-а-тет із Богданом Когутом. А в іншому епізоді голкіпер «Вереса» парирував потужний постріл від Андрія Богданова.

У підсумку – поразка «Вереса». Червоно-чорні не виграли в гостях у третьому поспіль матчі.

КОЛОС – ВЕРЕС – 1:0
Гол:
Ільїн (64).
Колос: Волинець, Золотов, Павловець, Ром, Чорноморець, Мілько, Богданов, Нурієв (Ренан, 71), Чурко, Сітчінава (Лисенко, 71), Ільїн.
Верес: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Кучеров, Петько, Дахновський, Панасенко (Гегедош, 70), Г.Пасіч, М.Шестаков (Сергійчук, 63).
Попередження: Петько (67), Г.Пасіч (78), Дахновський (89).

28 листопада 2021 21:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46