Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Уляницкий: «Максимов всегда стоит за команду. Никакого пенальти не было!»

Прес-конференція асистента головного тренера «Ворскли» Віктора Уляницького (наставник Юрій Максимов був вилучений під час матчу) після перемоги над «Дніпром» (2:0) у 27-му турі УПЛ.

– Сьогодні хлопців не треба було налаштовувати. Коли ми тільки-но прийшли працювати до «Ворскли», перша гра була у Дніпрі. Ви пам’ятаєте, як тоді витерли ноги об нас. Сьогодні «Дніпро-1» бажав виграти, а ми дуже хотіли. Вийшло, що хотіння виграло у бажання.

– Чи згодні ви з Максимовим, що суддя сліпий? Чи маєте іншу думку щодо епізоду з пенальті?
– Я переглянув епізод з пенальті. Моя думка – ніякого пенальті не було! Розібралися з боковим суддею. А Вілійович завжди відстоює команду, він справедливий, чесний, порядний. Його у таких моментах не зупинити. Вийшло, що відстояв, адже рішення було прийнято. Це внесло напруження у матч. Через відміну була метушня, крики, і весь матч був у напрузі. Рішення суддів я не обговорюю, але вони були в обидва боки дещо незрозумілими.

– Як оцінюєте контроль м’яча та стандарти «Ворскли» сьогодні?
– У нас є завдання перед грою по стандартах як у власних воріт, так і біля чужих. Вважаю, якщо зіграли «на нуль», значить, впоралися біля власних воріт. А попереду хотілося б трохи краще зіграти, вичавити максимум з того, що заробляємо біля чужих воріт. Ми працюємо над цим, і якщо гарно працювати, прийдуть і голи.

– Якщо завтра команді запропонують продати Дмитра Різника, ви його відпустите?
– Це питання не до мене. Усі розуміють, що є талант, працездатність – це видно. Він добре працює та грає. Напевно, має у майбутньому й добре коштувати. Все попереду. Зараз світ інформації – усі  все бачать. Не лише Дмитра, у нас багато молоді підходить, потихеньку грюкає у двері. Все буде на футбольному полі. У молоді все попереду.

– Як плануєте відновлювати команду перед кубковим півфіналом?
– У нас є медичний штаб, всі умови на базі. Ми ставимося до цього дуже серйозно, адже у футболі важливу роль грає відновлення та профілактика травм. Ми працюємо за власною програмою, відновлюємося та готуємося до матчу. Хлопці самі розуміють, що це буде за матч. У Маріуполі, напевно, буде багато емоцій, адже кожна команда хоче перемогти.

– Чи виконали гравці тренерську установку, і які чинники вплинули на результат?
– Ми встигли перекинутися парою слів з Юрієм Вілійовичем після гри. Не завжди тренер буде повністю задоволений діями гравців. Але сьогодні ми бачили самовіддачу та навіть самопожертву. Виграли та йдемо далі.

19 червня 2020 23:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16