Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Лебеденко: «Победили за счет контратак, Швед – наш козырь»

Трохи більше року тому, у матчі проти київського «Динамо» на НСК «Олімпійський», відбувся дебют молодого вихованця «Карпат» – Ореста Лебеденка. Минув час, Орест не тільки добре влився у карпатівський колектив, а й зумів закріпитись в основному складі львів’ян. Після перемоги над киянами Лебеденко поділився враженнями від перемоги своєї команди та згадав свій дебют.

«Намагались працювати від оборони, вибігаючи в контратаки. У першому таймі нам це вдавалось. Щодо гри, то повністю віддавались на полі, боролись один за одного. Це дало позитивний результат», – розповів Орест.

«Після вилучення нам вдалось перебудуватись. Відразу на поле вийшов Олег Бородай, який доволі непогано влився у гру. Можна сказати, що вся команда відіграла дуже добре.

Звичайно, згадував свій дебют на цьому стадіоні. Тоді я грав проти Ярмоленка, зараз – із Циганковим. З ним також було дуже важко, не сказав би, що він чимось слабший за Андрія.

Вдалось перемогти за рахунок контратак. Мар’ян Швед нас врятував, він – наш маленький козир. І, звичайно, передачі від Мякушка та Карраскаля – дуже хороші. Вважаю, ми провели якісний матч, зіграли всі добре, тому немає кого особливо виокремлювати.

Після червоної картки ми грали вже більше від оборони. Не виходило вибігати в атаки, перебуваючи в меншості. Тому зосередились на захисті», – підсумував карпатівець.

3 вересня 2018 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57