Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Судья потерял контроль над игрой…»

Прес-конференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка після поразки від «Ворскли» (0:2).

– Нервова гра вийшла. Мені здається, епізод на початку матчу задав їй тон. Суддя відмінив рішення і дещо втратив контроль над грою, мені здається. Якщо казати про нашу гру, то, напевно, слабка реалізація та відмінна гра воротаря «Ворскли» – ключові моменти. Ми створювали моменти, їх було достатньо, аби забити принаймні один гол, однак не вийшло. І ми були вразливі до швидких контратак, особливо у другому таймі. Показова контратака суперника завершилася ударом. Потім ми мали територіальну перевагу, могли забивати, але не вийшло. Хочу подякувати хлопцям за гру, за добрий рух. Ми намагалися перемогти до самого кінця, і я вірив у це аж до фінального свистка. На жаль, не вийшло.

– Чи була вимушеною заміна Сватка на Лопирьонка?
– Ні, це була запланована заміна. Сваток пропустив тривалий час, і ми знали, що він не витримає всю гру. Нам треба було швидше рухати м’яч, і для цього потрібен був свіжий Лопирьонок.

– Наскільки відчувалася відсутність у центрі поля Вакулка?
– Не можу сказати, що хтось з гравців центральної вісі випав сьогодні. І Когут, і Фран, і Кравченко добре зіграли. Гарно рухалися та пресингували й ті, хто вийшов на заміну. Хлопці у середній лінії зіграли сьогодні добре.

– Чого не вистачило вашій команді для перемоги?
– Мені здається, реалізації, як я вже сказав.

– Наскільки на гру вплинуло рішення судді поставити, а потім скасувати пенальті?
– Питання не в самому рішенні, як мені здається, помилковому, а в тому, що він втратив нитки гри. Занервував. Він є такою живою людиною, як і гравці, і тренери. Сам зрозумів, що, можливо, припустився помилки. Наслідком цього були помилкові рішення. Груба гра суперника на порожньому стадіоні була чутною. Чутними були удари по ногах, але це не каралося. Дещо він підняв планку грубощів – у цьому втратив контроль.

19 червня 2020 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46