Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Карпати – Кьоге (Данія) 3:3. Каніболоцький врятував «левів»

У передостанньому матчі на турецьких зборах «Карпати» тричі поступалися в рахунку данському «Кьоге», проте кожного разу забивали гол у відповідь.

Вже на старті поєдинку ворота «Карпат» вразив найкращий бомбардир данської команди Мартін Кох Хельстед. Кремезний 30-річний форвард виграв позицію у карпатівців під час подачі від кутового прапорця і головою спрямував м’яч у дальній кут воріт Олега Кудрика. «Леви» могли відігратися за кілька хвилин – пресинг Матара примусив кіпера данців миттєво приймати рішення, що спричинило неточний пас. Помилкою воротаря скористався Гішам Лейоус, втім карпатівця миттєво зупинили з порушенням правил на лінії штрафного майданчика. Удар зі стандарту Дмитра Кльоца прийняла на себе стінка.

Ще до перерви команда Романа Санжара перетворила свою тотальну перевагу на забитий гол. Кльоц віддав передачу на Марвіна Мартінса, який у відмінному стилі прорвався правим флангом і віддав ідеальну передачу на Ростислава Ляха. 19-річний карпатівець одним дотиком переправив м’яч у сітку – 1:1!

Наприкінці тайму «Карпати» могли виходити вперед. Високий пресинг давав свої результати – данці часто втрачали м’яч на підступах до своїх володінь. Один з таких епізодів потенційно міг стати гольовим, однак ключовий пас Ляха на Кльоца виявився невдалим – нагоду було втрачено. Ще за мить «леви» таки забили, однак арбітр зафіксував офсайд у Тіма Халла, якого вивели на ударну позицію злагоджені дії Кльоца та Назарини після розіграшу стандарту.

Другий тайм розпочався для львів’ян так само невдало, як і перший. Атака лівим флангом завершилася прострілом у штрафний майданчик, де Маріус Елвіус опинився наодинці перед порожніми воротами. Роман Слива вибив м’яч з лінії після першого удару гравця «лебедів», втім добивання виявилося фатальним – 1:2. З відповіддю «Карпати» не забарилися. Слива та Хахльов розвинули атаку в центрі поля, а далі був класний пас Александру Бойчука на хід Володимиру Танчику, який впевнено реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Проте «Кьоге» втретє у матчі вийшов вперед – цього разу завдяки влучному удару з пенальті. Антон Каніболоцький вгадав напрямок польоту м’яча, та удар Йохансона виявився недосяжним для голкіпера.

На 83-й хвилині «леви» зрівняли рахунок. Козак і Танчик розіграли м’яч на лівому фланзі і вивели на ударну позицію Юрія Тлумака – 17-річний вихованець «Карпат» лівою в дотик пробив по воротах – м’яч від штанги залетів у сітку – 3:3!

Наприкінці зустрічі український рефері Костянтин Труханов, який обслуговував другий тайм, призначив ще один пенальті у ворота «Карпат». Цього разу Каніболоцький не лише відгадав напрямок польоту м’яча, а й парирував удар.

КАРПАТИ – КЬОГЕ (Данія) – 3:3
Голи:
Лях (30), Танчик (52), Тлумак (83) – Хельстед (9), Елвіус (46), Йохансон (67, з пен.).
Нереалізований пенальті: Хордан, 86 (воротар)
Карпати: Кудрик (Каніболоцький, 46), Дубінчак (Слива, 46), Халл (Толочко, 60), Мартінс (Кіриленка, 60), Гіоргадзе (Веремієнко, 46), Кльоц (Хахльов, 46), Назарина (Тлумак, 60), Притула (Козак, 46), Лях (Г. Пасіч, 46), Лейоус (Танчик, 46), Матар (Бойчук, 46).
Кьоге: Крістенсен, Хельстед, Йохансон, Бозга, Вортц, Хойше, Елвіус, Вінгаард, Шонне, Хюст, Сілва.

11 лютого 2020 19:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57