Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Львів – Валмієра (Латвія) 1:1. Захарків виправив ситуацію

У п’ятницю, 5 лютого, відбувся черговий спаринг «Львова» на зборах у Туреччині. Підопічні Віталія Шумського зустрічалися з латвійською «Валмієрою».

У турецькому Белеку триває підготовка ПФК «Львів» до відновлення змагань у Favbet лізі. У «городян» доволі насичений графік зборів, зокрема, через немалу кількість контрольних матчів. В останньому з них львів’яни протистояли латвійському ФК «Валмієра».

На відміну від попереднього переможного поєдинку з «Вересом» (3:1), склад «Львова» зазнав певних змін. Такі пертурбації були продиктовані, перш за все, фізичним станом виконавців, які, окрім виснажливих тренувань, мають також щільний розклад спарингів.

Матч розпочався доволі бадьоро. Перш за все, рух створювали наші опоненти. Латвійці небезпечно атакували та в одному з таких випадів уже на 9 хвилині заробили кутовий удар. Опісля подачі від прапорця рахунок у протистоянні відкрив гравець «Валмієри» Совс. «Львів» намагався швидко відповісти, але, крім бажання, атаки «городян» якоюсь конкретикою відзначитись не могли. Наші суперники, своєю чергою, створил ще декілька перспективних нагод, але, забити вдруге так і не змогли. На перерву колективи пішли за мінімальної переваги латвійців у рахунку.

На 60 хвилині другого тайму відбулося одразу 7 замін польових гравців у складі «синьо-золотих левів». Такі кардинальні метаморфози свою користь насправді дали. «Львів» став гострішим та більш небезпечним попереду. Бразильці Ренан та Алваро як завжди тримали у постійній напрузі захисників команди суперника. Моментів для відновлення паритету у львів’ян вистачало, але до забитого м’яча постійно чогось бракувало. Виправив ситуацію аж у компенсований арбітром час Захарків. На 90+4 хвилині нападник результативно замкнув пас від бразильця Алваро. Невдовзі після цього пролунав фінальний свисток рефері.

1:1 – «Львів» вдруге на турецьких зборах відігрується у додатковий час.

«По суті, ми побачили два різні тайми у виконанні нашої команди. У першій половині гри було помітно трішки втоми у діях хлопців. Як би там не було, маємо дуже невеликі проміжки між контрольними поєдинками. Можливо, певним чином не встигли відновитися. У другому таймі, після замін, гра стала свіжішою. З’явилася гострота в атаці, з’явилися моменти. У підсумку, зіграли внічию. Вважаю, результат закономірний. Ми не заслуговували на поразку, тому так. У нас залишився ще один спаринг і опісля того на наступний день повертаємося додому та продовжимо підготовку до «Миная» уже в Україні», – зазначив в.о.головного тренера «Львова» Віталій Шумський.

Склад «Львова»:
 Костик (Серватяк, 60), Якімець, Міхоубі, Махмутовіч, Бусько (Ременяк, 60), Брікнер (Довгий, 60), Сабіно (Фране, 60), Казлаускас (Ренан, 60), Ернест (Алваро, 60), Шина (гравець на перегляді, 60), Нич (Захарків, 60)
Заміна: Ільющенков, Комарець, Лобай, Романчук, Топчій, Грисьо, Крушинський

Свій заключний контрольний поєдинок на турецькому узбережжі «городяни» проведуть 6 лютого. У суперниках – «Динамо» (Батумі).

5 лютого 2021 21:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57