Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Грозный дал психологическую накачку «Арсеналу» перед «Ворсклой»

Київський «Арсенал» цілеспрямовано проводить підготовку до заключного матчу першого кола регулярного чемпіонату Прем’єр-ліги, який команда зіграє проти бронзового призера минулорічної першості «Ворскли».

В понеділок, 1 жовтня, гравці, які були задіяні у поєдинку 10-го туру УПЛ проти київського «Динамо» (0:1) проходили відновлювальні процедури, в той час як у другій половині дня з рештою футболістів новий головний тренер «канонірів» В’ячеслав Грозний провів на клубній базі у Щасливому своє перше тренування.

До цього пройшло його представлення працівникам та гравцям клубу, на якому відомий у нашій країні та за її кордонами спеціаліст сказав наступне:

– Я дав свою згоду, тому що «Арсенал» – це команда Києва, вона пізнавана й у мене до неї лежить душа.

У роботі з першим складом «канонірів» новому керманичу «канонірів» допомагає знання декількох іноземних мов. Між тим В’ячеслав Грозний, якому будуть асистувати його перший помічник Олексій Величко та тренер по фізичній підготовці Олексій Скорпан, надав всім гравцям, які працюють під його началом, своєрідний карт-бланш:

– Ми починаємо з вами все з чистого аркуша. Тренерський штаб буде проводити індивідуалі співбесіди з кожним гравцем. Ви обов’язково отримаєте свій шанс, скористайтесь ним!

У вівторок «каноніри» провели два тренування, а у середу зіграли спаринг проти молодіжної збірної України (0:1).

З четверга команда працює в режимі одноразових тренувань, доповнюючи їх тактичними заняттями.

Стосовно майбутнього суперника Грозний має наступну думку:

– «Ворскла» – дуже гарна та збалансована команда, в якій сильно проявляють себе її лідери: Чеснаков, Шарпар, Ребенок та інші. Чи буде ця команда фізично послаблена тим, что у четвер провела матч у Лізі Європи проти португальського «Спортингу»? Ні, я так не думаю. От якби полтавці грали у Лісабоні, то була б інша справа, тому що відстань доволі значна.

Психологія зараз виходить в підготовці «канонірів» на перший план. Про це чітко сказав тренер:

– Головне, що гравці мають велике бажання працювати. Вони хочуть щось змінити в своєму футбольному житті. Це дуже важливо.

Нагадаємо, що матч 11-го туру УПЛ з «Ворсклою» київський «Арсенал» почне в Полтаві на стадіоні ім.Бутовського 7 жовтня о 19:30.

5 жовтня 2018 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16