Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кулач: «Четыре игры на выезде – перебор»

Нападник «Ворскли» Владислав Кулач минулий тур, коли «біло-зелені» грали на виїзді проти «Шахтаря», змушений був пропустити через те, що опцією орендної угоди 10-го номера полтавської команди була передбачена неможливість гри проти клубу, якому належать права на футболіста. За цей час, зізнається сам гравець, встиг дуже скучити за грою…

– Владе, з якими думками повертаєшся на поле? 
– Лише два тижні минуло, а вже дуже кортить вийти на поле, допомогти команді. Хочеться, аби ми додавали у видовищності гри. Хоча й результат, звісно, не на останньому місці.

– Команда вперше з моменту завоювання «бронзи» (20 травня «Ворскла» – «Зоря» 2:0, – прим.), у чому ти взяв безпосередню участь, зіграє на домашній арені. З яким настроєм повертаєтесь на свій стадіон?
– Та гра ще свіжа в пам’яті, емоції, ось зараз, коли нагадали, одразу ожили. Утім, уже новий сезон, у ньому потрібно вирішувати інші завдання. Чотири гри на виїзді – забагато, відверто кажучи, й незвично. Сподіваємось, уболівальників прийде немало на недільний матч. Ми в свою чергу постараємось віддячити їм перемогою.

– Наприкінці минулого сезону вболівати за полтавський клуб почали активніше. І десь, мабуть, є заслуга в здобутті бронзових нагород і тих, хто несамовито підтримував вас, згоден?
– Жодних сумнівів. Так, слушно ви зауважили, що чим менше часу залишалось до кінця сезону, тим все активніше народ ішов на стадіон. Успіх розподіляємо порівну між усіма, хто був до цього причетний тією чи іншою мірою.

– Кілька слів про нинішній «Маріуполь». На чому потрібно акцентувати увагу у їх грі?
– Непоганий футбол показували наші найближчі опоненти і минулого сезону. Ми переживали за них у Лізі Європи. На жаль, маріупольцям не вдалося подолати «Бордо». Хороша, дисциплінована команда, чимало виконавців, які можуть вирішити долю епізоду індивідуально. Навіть не сподіваюсь на те, що нам буде з ними просто, тому очікую на цікавий футбол.

– Твій одноклубник Кравченко зауважив, що потрібно грати першим номером, і хотілося б забити швидкий гол. Як побудувати цей матч, аби правильно розподілити сили?
– Як побудувати гру, про це нам скажуть тренери безпосередньо перед матчем. На кожну зустріч виходиш із настроєм, аби перемогти. Першим ділом – потрібно досягти результату в цій грі.

18 серпня 2018 23:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07