Сьогодні 29 березня 2024 р.

Україна, 22-й тур. Колос – Шахтар. Анонс матчу

У неділю 8 березня «Колос» закриє друге коло домашнім матчем 22-го туру проти донецького «Шахтаря». Ажіотаж навколо зустрічі шалений, адже гра проти чинних чемпіонів визначить позицію «Колосу» після першого етапу, і дасть відповідь – чи зможуть ковалівці пробитися у першу шістку.




Колос (Ковалівка) – Шахтар (Донецьк)
8 березня. Початок – 17:00
Київ. «Оболонь-Арена»
Головний арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Пряма телетрансляція – на каналі «Футбол 1»

У паралельному матчі «Дніпро-1» буде приймати «Маріуполь», і від результату цієї зустрічі також буде багато залежати. Перед останнім туром першого етапу чемпіонату у азовської команди відставання від «Колосу» в один пункт, і гостьова гра проти дніпровців. «Маріуполю» потрібно набирати очки, і сподіватися, що «Шахтар» переможе «Колос». Хлопцям Руслана Костишина навпаки – потрібно не програти донеччанам та сподіватися, що «Дніпро-1» відбере очки у маріупольців у себе вдома. Ось така інтрига перед 22-м туром. А якщо казати простіше, то в разі, якщо «Колос» та «Маріуполь» наберуть однакову кількість очок після цього туру, то вище буде саме маріупольска команда, за кращими особостими показниками в іграх між собою («Колос» – «Маріуполь» 2:1; «Маріуполь» – «Колос» 2:0).

У попередньому турі команда Олександра Бабича розбила «Ворсклу» 3:0, та дуже зраділа тому, що ковалівці поступилися «Динамо» 0:2.

Тепер доля останньої перепустки у ТОП-6 вирішиться у заключному турі в Києві та у Дніпрі (відзначимо, що «Дніпро-1» вже не претендує на першу шістку, адже відстає від «Колосу» на чотири очки).

Щодо вищезгаданої гри проти «Динамо», то не будемо забувати, що наприкінці першого тайму був вилучений опорник Євген Задоя, який не зіграє проти гірників.

А ось на склад «Шахтаря» цікаво буде подивитися, адже найближчого четверга чемпіони України грають перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи у Німеччині проти «Вольфсбурга», тому ротацію Луїш Каштру обов’язково застосує. Принаймні відрив від переслідувачів у турнірній таблиці УПЛ це робити дозволяє.

Згадаємо, що у першому колі чемпіонату (11 тур, 18.10.2019) «Шахтар» у Харкові переграв «Колос» з рахунком 6:0. Тоді помаранчево-чорні потужно провели перший тайм, під час якого забили аж п`ять м’ячів (Мораес, Коноплянка, Додо, двічі Тайсон), а на 61-й хвилині Мораес провів і шостий гол господарів.

8 березня 2020 15:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46