Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Монарев: «Поражение в планы «Зирки» не сходило»

Головний тренер «Зірки» Роман Монарьов прокоментував поразку своєї команди від «Карпат».

– У першу чергу, хотів би привітати всіх із великим християнським святом. «Карпати» з перемогою! Думаю, вболівальникам сподобалось те, що вони побачили на полі. Був безкомпромісний футбол, ніхто не поступався, всі хотіли перемогти. У першому таймі «Карпати» виглядали краще по створених моментах, контролю м’яча. Ми пропустили через власні помилки. У перерві внесли корективи та переламали хід гри. Гра розвивалась за нашим сценарієм, але через сумнівні рішення арбітра я залишився незадоволений. Ми йшли вперед навіть у меншості.

– Чому настільки різні тайми продемонструвала команда?
– Розмова у роздягальні була спокійною. У першому таймі віддали супернику територію, зосередились на компактній лінії оборони. Були проблеми в опорній зоні. Діяли на полі не так як готувались та награвали. Наш план на гру в дечому спрацював, це показав другий тайм.

– Можна сказати, що судді у вас забрали очки?
– Я залишу це питання без відповіді. Йде боротьба, гравці зіткнулись головами. Яка може бути жовта картка? Це рішення для мене незрозуміле.

– Наскільки ця поразка позначиться у вашій боротьбі за прописку в еліті?
– Грали з прямим конкурентом, а у наші плани не входила поразка. Ми готуємось від гри до гри, вони всі важливі, адже велика щільність у таблиці. Сьогодні команда підійшла до матчу добре у всіх аспектах: психологічному, фізичному. Ми не програли боротьбу, були агресивними.

9 квітня 2018 20:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16