Сьогодні 28 березня 2024 р.

Бакалов: «Все решил характер, которого у «Львова» оказалось больше»

Головний тренер «Львова» Юрій Бакалов поділився враженнями від перемоги над «Карпатами» (1:0) у львівському дербі.

– Про аналіз гри ще рано говорити. Це дербі, зустрічались дві команди з одного міста і кожен хотів перемогти. Сьогодні на полі була і гострота, і напруження, і емоції – кожна команда гнула свою лінію. На мою думку, вирішальним фактором у цьому матчі був характер. Я вважаю, що наша команда проявила його трішки більше. У нас був не простий тиждень, після поразки від «Чорноморця», але ми плідно попрацювали над помилками і сьогодні досягнули бажаного результату.

– Склалося враження, що «Львів» не використовував свої шанси в контратаках.
– У нас був певний план на гру. Не те, щоб ми не бігли і не використовували моменти. На мою думку, і в першому, і в другому таймі нам не вистачало останнього пасу. Десь, можливо, ми спішили, десь хвилювались, бо деякі гравці вперше брали учать в такому матчі. Найголовніше, що той план, який ми вибрали, подіяв.

– Чи була в команди додаткова фінансова мотивація?
– Чомусь усі вважають, що додаткова мотивація – це обов’язково премії. На мій погляд, сама гра повинна мотивувати і приносити гравцям якусь користь і просування вперед. Це і є додаткова мотивація. Що стосується гри, то в нас були труднощі в попередньому матчі. Тому сьогодні я дуже вдячний команді.

– Один заліковий бал відділяє команду від першої шістки. Як плануєте будувати гру в наступних матчах?
– Нічого нового не скажу. Завдання залишається незмінним і ми старатимемось грати на максимальний результат і його виконати.

3 березня 2019 21:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46