Сьогодні 29 березня 2024 р.

Карпаты – Ворскла 0:1. Украина, 30-й тур. Отчет

По материалам оф. сайта «Карпат»

Футбольний календар змусив «левів» проводити три поспіль поєдинки за межами домашнього стадіону. Спочатку, дві поспіль поразки: у Кропивницькому та Дніпрі, пізніше – неймовірний камбек з дніпрянами. Нарешті, у 30-му карпатівці повернулись на рідну «Арену Львів».



У гості до львів’ян завітала полтавська «Ворскла», про останню зустріч з якою ще лишились свіжі спогади. «Зелено-біле» протистояння обіцяло вболівальникам цікавий футбол, адже в обох команд все ще вирішуються турнірні завдання. Проте, перший тайм не подарував футбольної насолоди фанам, котрі завітали у неділю на львівську арену.

Невисокі швидкості та без гольових моментів в обох команд. Незважаючи на те, що «Карпати» більше володіли перевагою на полі, все ж атакувати «зелено-білі» не поспішали. Не давали можливості нервувати Євгена Боровика карпатівці і полтавчанам. Надійна оборона та контроль м’яча – це все, чим запам’ятались «леви» у першому таймі.

Активність надходила від Павла Ксьонза, він неодноразово намагався створити хоч якусь небезпеку біля воріт Шуста. Оборона гостей теж відмінно справлялась зі своїми обов’язками, тож гольовий рейд від Павла фани так і не побачили.

Перша 45-хвилинка розпочалась з активності підопічних Олега Дулуба. Нагадав про свою присутність на полі Олексій Гуцуляк, який із-за меж штрафного майданчику спробував поцілити у ворота полтавців. Шуст виявився на місці та спокійно впорався із досить легким ударом Гуцуляка.

Неточність захисту «зелено-білих» під середину другого тайму призвела до взяття воріт полтавчанами. Хльобас підхопив круглого та помчав вперед, побачив підключення Шарпара і точним ударив переправив м’яча В’ячеславу. Боровик не зміг протидіяти удару ворсклянина – 0:1, гості першими відкрили рахунок у матчі.

За кілька хвилин на полі з’явилось підсилення від білоруського наставника – Чачуа та дебютант Шина. Саме на останнього тренер покладав атакувальні надії. Відмінно вибудована оборона команди Василя Сачка не дозволяла, як того хотілось карпатівцю, грати попереду. Натомість, можливість зрівнювати рахунок на табло отримав Ігор Худоб’як. Капітан пробив щосили, але повз ворота...

Олег Дулуб перебудував команду повністю – Дитятьєв пішов допомагати Гладкому, Шина з капітаном розташувалися трохи нижче. Але і «Ворскла» потужно оборонялася, не даючи карпатівцям шансу на удар. І у підсумку повезла до Полтави три очки.

КАРПАТИ – ВОРСКЛА – 0:1
Гол:
Шарпар (57).
Карпати: Боровик, Мірошніченко, Дитятьєв, Нестеров, Матвієнко, Кльоц, Худоб’як, Голодюк (Чачуа, 67), Ксьонз (Шина, 67), Гуцуляк (Лобай, 83), Гладкий.
Ворскла: Шуст, Пердута, Скляр, Ткачук (Мякушко, 65), Шарпар, Хльобас (Саків, 90+1), Одарюк (Загорулько, 74), Кравченко, Чижов, Даллку, Ребенок.
Попередження: Гладкий (49), Гуцуляк (52) – Скляр (31), Шарпар (43), Пердута (88).

21 травня 2017 15:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46